POPDRONNING: POPDRONNING: Marit Larsen slapp nettopp albumet «Spark». Nå er hun klar for sommerens festivalhøydepunkt. Foto: Kirvil Håberg Allum (Foto: Kirvil Håberg Allum)

Åtte nye til Slottsfjell

TØNSBERG: Marit Larsen er en av åtte festivalnavn som allerede nå er klare for årets musikkfest på Slottsfjellet.
Erik Munsterhjelm
Publisert 01.12.2011 kl 06:15 Oppdatert 01.12.2011 kl 12:15

Tips en venn på e-post:Det samme gjør 120 Days (som i likhet med Larsen også skal holde konsert på Total i vinter), årets Zoom-vinnere Casual Friday fra Tønsberg, rapduoen Envy fra Lambertseter, gruppa Team Me, Urørtfinalist Mikhael Paskalev og de svenske gruppene Promise And The Monster og Graveyard.
Artistbookingen til neste års festival er i full gang. Allerede har festivalen annonsert at Seigmen kommer, og nå ramler det inn med flere band og artister. Så mange at festivalen nå slipper hele åtte artister som er klare for sommerens høydepunkt.
– Vi serverer her en god blanding av artister, som representerer et slags tverrsnitt av hva man kommer til å få se og høre på festivalen. «Bredt, smalt og lokalt» har alltid vært nøkkelord for oss i Slottsfjellfestivalen, og i dette slippet får du litt av alle tre, opplyser pressesjef Henrik Holta-Lysell.