AV FULL HALS: Elise Næsgård fra Sandefjord var en av dem som var med under første kvelden av Vestfoldtalenter. Her er under opptaket i studioet i Mediehuset i går. (Foto: Kirvil Håberg Allum)

Med håp i stemmen

TØNSBERG: Elise (13) sang av full hals. Håpet er å gå videre i Vestfoldtalenter.
Terje Wilhelmsenh
Publisert 16.04.2012 kl 19:54 Oppdatert 16.04.2012 kl 20:21

Tips en venn på e-post:Elise Næsgård fra Sandefjord var blant de første som gikk i studio i Mediehuset i Tønsberg mandag ettermiddag. Her ble det gjort videoopptak av hennes sangopptreden.

Elise er en av 130 som skal i studio i løpet av denne uken og mandag neste uke. Videoene som blir tatt opp av samtlige blir torsdag i neste uke lagt ut på nett. Ved å gå inn på tb.no/vestfoldtalenter vil de som ønsker kunne se opptak av samtlige som er med i Vestfoldtalenter, som et samarbeid mellom Tønsbergs Blad og Sandefjords Blad.

LES OGSÅ: «All time high» for Vestfoldtalenter

20 går videre

Når videoene har ligget på nett i halvannen uke, vil en jury plukke ut 20 som vil gå videre. Gjennom en sms-avstemning blir dette antallet redusert til fire.

LES OGSÅ: Deltakerne strømmer på

– De fire som står igjen til slutt skal opptre under Tønsbergs Blads sommerkonsert på Brygga 16. juni. Her vil vinneren blir kåret, forteller utviklingsredaktør og ansvarlig for Vestfoldtalenter Øivind Munkås i Tønsbergs Blad.

Stor interesse

Han er svært godt fornøyd med årets utgave av Vestfoldtalenter.

– Det er stor interesse for denne konkurransen. Det er mest sang, men det er også innslag med dans, trylling og en som opptrer med rockering, forteller Munkås.

På forsiden nå


Klarte ikke å slutte å bråke

Tønsberg sentrum: mann 41 år innbrakt. Han hadde fått pålegg om å forlate sentrum pga bråk, tidligere på kvelden. Vedk. lagde igjen bråk.

Bil havnet på taket i bekk

Tips oss: SMS: TB TIPS til 2005 Telefon: 33 37 30 30 tips@tb.no Send video
Mann og kvinne reddet ut av bilen.