FOLKEFEST: FOLKEFEST: Sørg for at billetten din er ekte hvis du skal på Slottsfjellfestivalen.Foto: Eric Johannessen (Foto: Eric Johannessen)

Falske Slottsfjellbilletter i omløp

TØNSBERG: Slottsfjellfestivalen advarer publikum mot falske billetter.
Lena Malnes
Publisert 29.06.2012 kl 13:45 Oppdatert 29.06.2012 kl 13:59

Tips en venn på e-post:Slottsfjellfestivalen har fått bekreftet at det er falske billetter i omløp, og går nå ut og advarer publikum mot å kjøpe billett noe annet sted enn igjennom Billettportalen.no.

– Man løper en risiko ved kjøp av billetter fra privatpersoner eller andre nettsteder som driver med videresalg av festivalbilletter, skriver de i en pressemelding.


Billettene til Slottsfjell er ifølge pressesjef Henrik Holta-Lysell strekkodebaserte og kan skrives ut hjemme. De kan derfor lett kopieres og selges til flere.

To fallgruver

På sine nettsider opplyser Slottsfjellfestivalen at det spesielt er to fallgruver å gå i hvis man kjøper billett utenom Billettportalen.

– Billetten kan være falsk.

– Billetten kan bli brukt av andre før du rekker å registrere den. Blir billetten først registrert en gang, vil den være ugyldig ved neste forsøk ved registrering.

Mistenker du at du har kjøpt falsk billett, må du ta kontakt med selgeren. Slottsfjellfestivalen opplyser at hverken de eller Billettportalen kan hjelpe deg med å finne ut om billetten er falsk eller ikke.

På forsiden nå


...

– Et skrikende behov for hjelp

Med en lastebil full av barneklær vil Morten Tair hjelpe flyktninger i Kurdistan. Men først må lastebilen fylles opp.

...

En god dose julestemning

Domkirkefestivalen avsluttes for tiende gang, med kirkeklokker, strykeorkester og kor.

...

Full EM-fest for sjette gang

Linn-Kristin Riegelhuth Koren og de norske håndballjentene bader i gull igjen. Spania ble slått 28-25 i søndagens dramatiske EM-finale.

Edvind Wold har sansen for de ørsmå detaljene.

Denne er verdens beste i sitt slag

...