IDENTIFISERT Politiadvokat Jan Helge Palm opplyser at den siktede ikke erkjenner straffskyld. (Foto: Svein André Svendsen)

Drapsofferet er identifisert

HOLMESTRAND: Politiet har nå identifisert drapsofferet, en 37 år gammel mann fra Drammen. Den siktede nekter enhver befatning med drapet.
Magnus Erlingsen
Publisert 28.07.2012 kl 11:37 Oppdatert 28.07.2012 kl 15:27

Tips en venn på e-post:Politiadvokat Jan Helge Palm ved Vestfold politidistrikt, opplyser til tb.no lørdag ettermiddag at drapsofferet nå er identifisert og at navnet er frigitt.– Avdøde i drapssaken fra Holmestrand er 37 år gamle Anders Kalmo fra Drammen, opplyser politiadvokat Jan Helge Palm i Vestfold politidistrikt til tb.no.

Offeret ble i går ettermiddag sendt til Oslo for obduksjon, og foreløpig obduksjonsrapport skal foreligge senest mandag.

LES MER: Fant død mann i Holmestrand

Nekter å erkjenne straffskyld

Palm forteller at den antatte gjerningsmannen er siktet for forsettlig drap.

– Vi har hatt et avhør med mannen, der mannen ikke erkjente straffskyld. Han benekter også enhver befatning med drapet, forteller Palm.

– Vi vil begjære siktede varetektsfengslet mandag.

Palm forteller videre at de fortløpende vil etterforske åstedet og gjennomføre flere vitneavhør. Palm hevder at politiet fortsatt ikke har noen vitner til selve drapet.

– Men vi snakker med personer som har vært i befatning med offeret eller gjerningsmannen de siste dagene, opplyser han til tb.no.

På forsiden nå


...

– Et skrikende behov for hjelp

Med en lastebil full av barneklær vil Morten Tair hjelpe flyktninger i Kurdistan. Men først må lastebilen fylles opp.

...

En god dose julestemning

Domkirkefestivalen avsluttes for tiende gang, med kirkeklokker, strykeorkester og kor.

Edvind Wold har sansen for de ørsmå detaljene.

Denne er verdens beste i sitt slag

...