VIL MER:

VIL MER: Svein Flåtten er Vestfold Høyres eneste stortingsrepresentant i dag. Han vil gjerne ha en fjerde periode. (Foto: Kirvil Håberg Allum)

Vil ha fire nye år på Stortinget

TØNSBERG: Svein Flåtten (H) ønsker fire nye år på Løvebakken. For øvrig blir det store utskiftninger på Høyres liste.

Kandidatene som sto på de fire neste plassene ved stortingsvalget i 2009, har nemlig alle sagt nei til å stille ved valget neste år.

Facebook-knapp kommer her

Både Anne Gro Olafsen fra Sandefjord, Geir Smeby fra Tønsberg, Anne Holmsen fra Larvik og Stian Tvede Karlsen fra Nøtterøy har lagt de rikspolitiske ambisjonene på hyllen, i hvert fall inntil videre.

Dermed ligger det an til en åpen og spennende nominasjonsprosess i Vestfold Høyre. Mye tyder riktignok på at Flåtten får fornyet tillit på topp.

LES OGSÅ: Her er den nye Høyre-lederen

Men meningsmålingene tyder pr. i dag på at Høyre kan få tre stortingsrepresentanter i Vestfold. Dermed kan det fort bli kamp om de tre-fire neste plassene på listen.

67 år gamle Svein Flåtten har representert Vestfold på Stortinget siden 2001. Før det hadde han en lang karriere bak seg i næringslivet, bl.a. som eier og leder i selskapene Sveisemekanikk AS og Sandvik Mekaniske AS.

Han var bystyrerepresentant i Sandefjord i seks år før han kom på Stortinget, og var leder av Vestfold Høyre fra 2004 til han gikk av tidligere i år.

LES OGSÅ: – Nå må vi få bru over fjorden

 

På forsiden nå