NY I BYEN: Are Grongstad ser frem til å spille for Nøtterøy Håndball. Foto: Reidar Lindqvist

– Overbevist med en gang

TØNSBERG: Are Grongstad trengte bare ett møte med Nøtterøy Håndball for å flytte på seg.

– Jeg hadde et møte med Geir Erlandsen (Nøtterøy-trener journ.anm.) og ble overbevist med en gang, sier Grongstad.

Han forteller at han hørt mye skryt om Erlandsen, og at han selv fikk et veldig bra førsteinntrykk både av treneren og klubben.

– Geir er en bra trener, og klubben satser hardt. Dessuten er Tønsberg en fin by så det gjør totalpakken god, mener han.

Grongstad var med sin nye klubb på treningssamlingen i Sverige forrige helg, og håper å flytte til Tønsberg i løpet av de nærmeste ukene.
– Jeg blir med på treningene frem til sommerpausen, og skal være på plass i god tid til vi starter opp igjen 3. august, sier han.

Trenger spilletid

Den tidligere juniorlandslagsspilleren kommer fra Elverum hvor han har spilt de to siste sesongene. Mangel på spilletid der var også en avgjørende faktor i ønsket om et klubbskifte, og i samråd med Elverum-trener Christian Berge bestemte han seg for å prøve noe nytt.

– Christian snakket med Geir som deretter tok kontakt med meg. Jeg spilte ikke så mye som jeg ønsket, og for at jeg skal bli bedre må jeg spille mer enn ti minutter hver kamp. Jeg ønsker først og fremst å utvikle meg som spiller, og jeg tror det er smart å gjøre det i en 1. divisjonsklubb hvor jeg kan være med å dominere, sier han.

Forsterker stallen

Nøtterøy-leder Frank Pedersen er meget fornøyd med klubbens siste skudd på stammen.

– Vi ønsker å fortsterke stallen med de rette typene, og det har vi gjort med Are, mener Pedersen.


(Arkivartikkel fra 18.06.2009)