Skuffet: Morten Sandø var deppet etter nok et stortap. Foto: Reidar Lindqvist

– Mangler treningskultur

TØNSBERG: Spillende trener i Tønsberg Vikings, Morten Sandø, etterlyser bedre treningskultur i klubben. Han lover oppvask før neste sesong.

Etter total kollaps i siste periode ble det nok et stortap for Tønsberg Vikings søndag. Morten Sandø slakter lagets innsats og varsler forandringer før neste sesong.
– Vi må få orden på ting nå. Treningskulturen her er altfor dårlig, og mentaliteten må forandres hvis vi skal rykke opp. Vi jobber allerede med å få på plass en trener til neste sesong, og vi satser også på å skaffe en fire-fem forsterkninger. Vi savner en del av de spillerne som var med i fjor, og håper å overtale noen til å komme tilbake. Da vil vi være med i kampen om opprykk. Det er nemlig ikke så mye som skal til, sier Sandø.
Han var ikke mindre kritisk til innsatsen i søndagens kamp.
– Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Vi sprekker i siste perioden og resignerer. Det skal ikke skje. Vi slipper motstanderne altfor lett til, og gjør for mange individuelle feil. Akkurat nå er vi nede i en psykologisk grøft, og kanskje vi har godt av å få en liten juleferie snart, sier Sandø.
Han var ikke i tvil om hva som var lyspunktet søndag.
– 16-åringen Eirik Follesø har vært med oss i et par kamper nå, og han har gjort sine saker bra. En svært lovende spiller som jeg tror vi vil få mye glede av framover, sier Sandø.


(Arkivartikkel fra 05.12.2005)
 

På forsiden nå