Skuffet: Morten Sandø var deppet etter nok et stortap. Foto: Reidar Lindqvist

– Mangler treningskultur

TØNSBERG: Spillende trener i Tønsberg Vikings, Morten Sandø, etterlyser bedre treningskultur i klubben. Han lover oppvask før neste sesong.

Etter total kollaps i siste periode ble det nok et stortap for Tønsberg Vikings søndag. Morten Sandø slakter lagets innsats og varsler forandringer før neste sesong.
– Vi må få orden på ting nå. Treningskulturen her er altfor dårlig, og mentaliteten må forandres hvis vi skal rykke opp. Vi jobber allerede med å få på plass en trener til neste sesong, og vi satser også på å skaffe en fire-fem forsterkninger. Vi savner en del av de spillerne som var med i fjor, og håper å overtale noen til å komme tilbake. Da vil vi være med i kampen om opprykk. Det er nemlig ikke så mye som skal til, sier Sandø.
Han var ikke mindre kritisk til innsatsen i søndagens kamp.
– Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Vi sprekker i siste perioden og resignerer. Det skal ikke skje. Vi slipper motstanderne altfor lett til, og gjør for mange individuelle feil. Akkurat nå er vi nede i en psykologisk grøft, og kanskje vi har godt av å få en liten juleferie snart, sier Sandø.
Han var ikke i tvil om hva som var lyspunktet søndag.
– 16-åringen Eirik Follesø har vært med oss i et par kamper nå, og han har gjort sine saker bra. En svært lovende spiller som jeg tror vi vil få mye glede av framover, sier Sandø.


(Arkivartikkel fra 05.12.2005)