Gå til sidens hovedinnhold

1 million i lønn

Artikkelen er over 2 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I den senere tid har media flommet over med informasjon om lønnsnivået for ulike lønnstakere, som til eks. stortingsrepresentanter, flyvere og andre grupper som ligger høyt i lønn. Jeg skriver ikke dette fordi jeg misunner noen dette lønnsnivået, jeg har ingen økonomiske problemer med egen inntekt.

Jeg skriver om dette fordi jeg vet at det er politikere med dette lønnsnivået som fatter beslutning om skatteskjerpelse, bensinpriser og annet som berører vanlige folks økonomiske bæreevne og skaper problemer i hverdagen. De som foretar disse beslutninger har neppe selv noen problemer med betale de økte kostnader.

Vi har aldri fortiden  svært høye priser på strøm, bensin, bompenger etc. takket være den sittende regjering. Samtidig er det den samme regjering som sørger for  at de som har nok fra før får stadig bedre vilkår gjennom gunstige skatteregler. Det er ganske klart for meg at det er den sittende regjering med Erna og Siv i spissen som legger dette til rette for de som har nok fra før.

Det forundrer meg også over at folk med minstepensjon og dårlige pensjonsvilkår stemmer på Erna og Siv, som i tilegg har sørger for at økning i ulike avgifter spiser opp de smuler som en eventuell økning i den ordinære pensjon som pensjonistene kan bli del i. Det blir spennende og se hva Pensjonistforbundet kan få til under forhandlinger om økt pensjon ved årets oppgjør.

Når en bivåner spørretimer i Stortinget får man et godt bilde av hvor skjevt det er blitt med en borgerlig regjering. Den må derfor skiftes ut ved første anledning.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.