Denne helgen står han på scenen foran et fullsatt Oseberg kulturhus. I et innlegg på Facebook setter han ord på gleden med å få opptre hjemme i Tønsberg.

– Jeg er så heldig som kan gjøre dette på hjemmebane. Om jeg er ute i verden, opptrer for berømtheter eller kongelige, så gir det meg alltid en helt spesiell følelse å opptre hjemme, skriver han.

Profet i egen hjemby

I vår fikk Alexx Alexxander utdelt den prestisjetunge prisen «Illusionist of The Decade» i Las Vegas. Man skulle kanskje tro at det er mye som skal til for å toppe den opplevelsen, men for Alexx Alexxander betyr det noe helt spesielt å komme hjem.

– Det er mange følelser knyttet til det. Men kanskje den aller sterkeste er kjærligheten til hjembyen. Jeg blir alltid tatt godt imot og jeg kjenner virkelig all kjærligheten. Det sies at du ikke blir profet i egen hjemby, vel, det vet jeg ingenting om, skriver han.

Spesiell invitasjon

Tidligere i høst fikk illusjonisten fra Tønsberg en helt spesiell invitasjon til å opptre i Los Angeles. Men det var ikke hvor som helst. Han skulle opptre i barndomshjemmet til selveste Michael Jackson – Herregården Hayvenhurst. Det hele skjedde i forbindelse med 40-årsjubileet til det legendariske Jackson-albumet «Thriller».

– Dette har virkelig vært en opplevelse for livet som jeg aldri vil glemme. Helt magisk, sa Alexx Alexxander etter det spesielle oppdraget.

Lørdag står magiker Alexx Alexxander på scenen i Tønsberg. Les anmeldelsen her.