Mange startet julefylla tidlig, én havnet i arresten

Artikkelen er over 2 år gammel

Lille julaften var så vidt innledet da den første ble sendt hjem fra byen.

DEL

Ved halv ett-tiden natt til lille julaften begynte det for politipatruljene som trålet Tønsbergs gater. Da ble en mann i 30-årene beordret ut av byen fordi han var til generell plage og skapte det politiet kaller ordensforstyrrelser.

Et kvarter senere fikk en mann i 20-årene også marsjordre. Men nei da, det hadde han ingen intensjoner om å etterkomme. Resultatet var at mannen ble satt i et bestemt grep og geleidet rett i kasjotten. Der får han tid til å våkne en gang i løpet av morgenen, og muligens fundere på hvorfor han ikke våknet i egen seng. Deretter får han et skjema fra politiet, som forteller hvor mye han må betale i forelegg.

Men det var ikke bare menn som hadde problemer med å oppføre seg relativt ordentlig. Ved ettiden ble en kvinne i 40-årene bortvist fordi hun bråkte så mye.

Ved 01.45-tiden skjedde det samme med en kvinne i slutten av tenårene. Litt før klokken 02.30 måtte politipatruljen også be en mann i 20-årene om å finne et annet sted å førjulsfeire, han også skapte generell uorden og bråkte så mye at han var til plage for andre.

Artikkeltags