Inviterer til teater og bryggedans på Østre Bolærne

GODT BESØKT: For tredje året på rad arrangerer Skjærgårdskvinnene i samarbeid med Forsvarsforeningen, "Gøy på Østre", på Østre Bolærne. Fra venstre: Gunn Elisabeth Larsen Hübner og Mette Evensen fra Skjærgårdskvinnene og Terje Hallberg i Tønsbergs Forsvarsforening.

GODT BESØKT: For tredje året på rad arrangerer Skjærgårdskvinnene i samarbeid med Forsvarsforeningen, "Gøy på Østre", på Østre Bolærne. Fra venstre: Gunn Elisabeth Larsen Hübner og Mette Evensen fra Skjærgårdskvinnene og Terje Hallberg i Tønsbergs Forsvarsforening. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Skjærgårdskvinnene og Forsvarsforeningen arrangerer for tredje året på rad, «Gøy på Østre», på Østre Bolærne.

DEL

Lørdag 18. august er det igjen duket for «Gøy på Østre» i Færder Nasjonalpark. Dette er et av de største familiearrangementene som arrangeres her, og har tidligere vært godt besøkt.

Det er lagt opp til et mangfoldig program hele dagen for store og små, skriver arrangørene i en pressemelding.

I nært samarbeid med Østre Bolærnes drift, og deltakelse av både korpsavdeling «De grå», Ankerdammen, Skjærgårdskvinnenes egen historiske forestilling Kvinnfolkliv og 3-Fenders blir det mye god underholdning som avsluttes med bryggedans på Kompasset Havnerestaurant.

Skjærgårdskvinne og forfatter, Eva Mjøen Brantenberg, kommer til å ha stand med sin historiske roman «Før himmelen roper deg hjem».

Forsvarsforeningen vil ha telt og åpent hus med utstilling, og besøk av tidligere ordfører i Stokke, stortingsrepresentant Erlend Larsen, som blant annet har forfattet om den kalde krigen. Det vil også bli guidet turer rundt i forsvarsanleggene.

Bolærnebåten kjører sin første rute klokken 10.30 fra Kanalveien og siste rute tilbake klokken 22.30.

Artikkeltags