Spillsenterets øvrige 1. nyttårsdagmeny:

Oddsdobbel: Everton slår tilbake

Oddssingel Championship: Norwich går på en ny smell

Oddssingel Premier League: Kane sørger for Spurs comeback

Oddssingel Championship: Varsellampene blinker for Ipswich

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss på første nyttårsdag. I England fortsetter juleprogrammet med full styrke de nærmeste dagene. Det spilles tre kamper i Premier League i dag, og det er full serierunde i både Championship, League One og League Two.  Det tradisjonsrike nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen avvikles i dag og i Tour De Ski er det klart for sprint i Val Mustair. I NHL er det fullt kjør om dagen og der skal det spilles tre kamper.

NB! 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Pierre-Emerick Aubameyang scorer først - 3,00 i odds (spillestopp kl. 1555)

Arsenal var underdogs på Anfield i helgen, men selv ikke de mest ihuga Liverpool-supporterne hadde ventet at the Gunners skulle tapte hele 1-5.

Maitland-Niles ga London-klubben en flying start med sin scoring etter elleve minutter, men til pause hadde Liverpool snudd kampen og ledet 4-1. Roberto Firmino fullførte sitt hat-trick i annen omgang og kampen endte 1-5. Etter tapet på Anfield står Arsenal uten seier i de fire siste bortekampene i Premier League, og de er 16 poeng bak ligaleder Liverpool.

Men: The Gunners er et helt annet lag hjemme på Emirates. De har faktisk ikke tapt en ligakamp på hjemmebane siden første serierunde. Da tapte de mot Manchester City.

Syv av de første ni hjemmekampene har endt med seier for Unai Emery sine menn, og 1-1-kampen mot Liverpool på Emirates er slett ikke noe å være flau over.

 

Fulham ligger under nedrykksstreken før London-oppgjøret mot Arsenal, men de har vist stor fremgang de siste ukene etter at Claudio Ranieri overtok på Craven Cottage. De tok en viktig 1-0-seier mot Huddersfield på lørdag, selv om Aboubakar Kamara nektet å gi ballen til Fulhams faste straffeeksikutør Aleksandar Mitrovic på stillingen 0-0. Kamara bommet for sikkerhetsskyld på straffesparket, men ble reddet av en sen scoring av nettopp Mitrovic. Nå er London-klubben ubeseiret i de tre siste kampene i ligaen, men de er fortsatt ett poeng bak Southampton som ligger på plassen over nedrykksstreken.

På bortebane har de ennå ikke vunnet denne sesongen. De har tapt åtte av ti bortekamper, og har sluppet inn hele 24 mål.

Arsenal er ventet å mangle en rekke spillere. Rob Holding, Henrikh Mkhitaryan, Nacho Monreal og Danny Welbeck er alle ute til kampen mot Fulham. I tillegg er tyskeren Mesut Ozil usikker.

Fulham må klare seg uten Alfie Mawson som pådro seg en kneskade i kampen mot Huddersfield. Midtbanespilleren Andre-Frank Zambo Anguissa kan imidlertid være tilbake etter å ha blitt kvitt en ankelskade.

Arsenal har aldri tapt hjemme mot Fulham i noen turnering. De har 23 seire og fem uavgjorte på de 28 hjemmekampene mot Fulham før tirsdagens match.

Arsenal har også vunnet alle sin fem siste hjemmekamper på 1. nyttårsdag. Sist de tapte på denne dagen var tilbake i 1985.

Jeg tror at Arsenal reiser seg etter stortapet mot Liverpool, men oddsen på Arsenal-seier er kjedelige 1,30. Da synes jeg oddsen på at Pierre-Emerick Aubameyang scorer først er mer interessant. Spissen fra Gabon er toppscorer i Premier League sammen med Harry Kane og Mo Salah. Alle tre har 13 mål så langt. Aubameyang har scoret syv av sine 13 mål hjemme på Emirates. Han har scoret fire mål på de tre siste hjemmekampene til Arsenal, og jeg tror han scorer kampens første mål på Emirates mot Fulham, som har ligaens mest gavmilde forsvar.

Oddsen for på at Aubameyang scorer først er 3,00. Det synes jeg er en ets pennende singelspill.

Klikk her for å levere dette spillet