Det andre som er påfallende er at ingen synes å forstå Henrys lov, som bestemmer innholdet av CO2 i luft og vann, og som ganske enkelt lanserer dette - uavhengig av hva vi mennesker gjør.

Istedet kommer flere drassende med rapporter fra USAs myndigheter og NASA, som om dette er nøytrale instanser. Disse er kjøpt og betalt av The Establishment, noe som er veldig tydelig ved de årlige klimatoppmøtene, der det viktigste synes å være å kjøpe og selge «klimakvoter», som om dette vil påvirke temperaturen på kloden.

LES OGSÅ: Stopp galskapen «global oppvarming»!

Myter

Dessuten har ikke temperaturen steget siden 1998, men når noe gjentas hele tiden i en servil presse og TV-kanaler, uten kritisk søkelys, begynner folk å tro på dette, for som de sa før: «Det sto i Bladet»…

Det er på høy tid å avlyse alle fremtidige klimatoppmøter , og istedet satse på å rydde opp i miljøet , ikke minst i Østen - India, Pakistan, Filippinene - der man slipper alt avfall - også plast - og døde dyr rett ut i hav og elver. Her har vi en stor jobb å gjøre.

Klimaet styres av solen. Det må også statsminister Erna Solberg (H) og vår klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) få med seg, selv om de slett ikke har noen realfaglig utdannelse eller yrkeserfaring