Foreslår å bevilge 15 millioner til utbedring av ferjekaia i Moss

MANGE FERJER: Bastø Fosen har konsesjon på ferjedriften fram til 2027, og planlegger å sette inn flere ferjer. Da kreves det også flere ferjeleier. Og det kan bli dyrt.

MANGE FERJER: Bastø Fosen har konsesjon på ferjedriften fram til 2027, og planlegger å sette inn flere ferjer. Da kreves det også flere ferjeleier. Og det kan bli dyrt. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

– Dette er et viktig gjennomslag, sier Høyre og Frp i Moss.

DEL

(Gjengangeren) I revidert nasjonalbudsjett som legges frem i dag foreslår regjeringen å bevilge 15 millioner kroner til utbedring av fergekaien i Moss.

Det røper Stortingspolitikerne fra Østfold-benken, Frps Erlend Wiborg og Høyres Ingjerd Schou i en pressemelding torsdag formiddag.

– Dette er et viktig gjennomslag som H og FrP har jobbet for å få til sier Stortingsrepresentantene Ingjerd Schou(H) og Erlend Wiborg (FrP) i pressemeldingen.

De sier bevilgningen vil sikre at arbeidet kan begynne allerede høsten 2017 og at dette vil bidra til at fergesambandet blir mer miljøvennlig ved at det installeres landstrøm for fergene.

– Denne bevilgningen til Moss vil sørge for at en mer effektiv fergeavikling til det beste for både innbyggerne i Moss, men også for de reisende, sier Schou og Wiborg.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken