Jeg kjøpte meg båt i sommer - det skulle jeg ikke ha gjort! (petit)

ANGRER PÅ BÅTKJØP: Tom Erik Rønningen.

ANGRER PÅ BÅTKJØP: Tom Erik Rønningen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den måtte jeg gi bort etter kort tid!

DEL

MeningerI begynnelsen av mai ble jeg lykkelig eier av min aller første båt. Den var splitter ny, og jeg betalte den cash-kontant. Jeg gledet meg stort til å ta med familien min utpå bøljan blå.

Båten ble sjøsatt i Nevlunghavn, nærmere bestemt Blokkebukta, en varm maidag. Jeg tok med kjæresten på jomfruturen. Vi følte virkelig på sjølivet den dagen. Vi kjente bølgene ta tak, og vi klarte også å bade fra båten. Noen uker senere lånte barna mine båten. De syntes også det var stas, selv om den ikke gikk spesielt fort. Men gleden var dessverre kortvarig. Både barna og vi voksne gikk fort lei av båtlivet.

Båten ble liggende for seg selv noen uker, før den igjen fikk lov til å flyte på vannet. Også denne gangen i Nevlunghavn. Men da ferietiden på Blokkebukta nærmet seg slutten måtte vi ta et vanskelig valg. Skulle båten tilbake til Horten, eller skulle vi la den bli liggende i Nevlunghavn. Eller skulle vi rett og slett kvitte oss med den? Det ble det siste.

Jeg spurte like godt en kamerat av meg som var på campingbesøk på Blokkings om han ville overta båten. Gratis. Han så ingen grunn til å takke nei, så han ville gjerne arve «skipet». Han mente båten ville komme godt med i sommerferien han skulle på med familien sin.

Han fikk ikke bare båten. Han fikk også med seg den lille pumpa og de to små årene til å ro gummibåten med.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags