Gå til sidens hovedinnhold

Bella var så dårlig at hun ikke kunne gå selv, men nå er hun heldigvis seg selv igjen

Artikkelen er over 1 år gammel

Den mystiske hundesykdommen

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er så viktig å reagere raskt hvis du oppdager symptomer på hunden din! Vår hund, en 7 år gammel cavalier king charles spaniel, fikk blodig diaré på tur mandag morgen, men var i grei allmenntilstand. Men rett etterpå måtte hun ut igjen. Da var det blitt alvorlig, det var ikke diaré med blod, men blod med diaré! Etter dette ble hun raskt dårligere.

Kontaktet veterinær rundt klokken elleve, men fikk beskjed at de ikke kunne ta imot oss. Forståelig, siden ingen ennå vet om sykdommen er smittsom og de ikke har isolat, men de ordnet så vi kunne komme inn på dyresykehus i Oslo.

Vi var der inne rundt klokken to, og da var Bella så dårlig at hun ikke kunne gå selv. Dette bare seks timer etter første symptomet viste seg.
Hun hadde allerede blitt veldig dehydrert og fikk derfor væske og antibiotika intravenøst med en gang hun ble lagt inn.
Med riktig og rask behandling + medisinering, gikk det heldigvis bra med Bella. Allerede dagen etter begynte hun å spise og drikke, og nå to dager etterpå er hun heldigvis nesten helt seg selv igjen!

Kommentarer til denne saken