Gå til sidens hovedinnhold

Billettene går unna: – Nå haster det med å bli med på fotballfesten

Artikkelen er over 2 år gammel

Har du lyst til å bli med på den store fotballfesten i Foynhagen fredag? Da gjelder det å skynde seg til gratisbillettluka!

– Det begynner å fylle seg opp, så nå må folk være raske, sier Nick Sandberg, primus motor for fotballens festaften.

Fredag 30. august er det duket for storstilt fotballfest i Foynhagen. Da blir det mimring og mingling for gamle og unge fotballfolk – og underholdning og kjente fotballprofiler på scenen.

John Arne Riise, Nils Johan Semb, Geir «Bolla» Johansen, Petter Furuseth, Espen Bugge Pettersen og Stian Semb Aasmundsen er noen av profilene som dukker opp på scenen. Marit Strømøy med band skal spille hits fra de siste fem tiår.

– Alle som enten har spilt eller vært med i støtteapparatet i seniorfotballen for både damer og herrer i Tønsberg-regionen fra 1969 til 2019 er invitert.

Slik får du billett

For å sikre seg billetter må man gå inn på Foynhagens hjemmeside eller direkte på TicketCo.

– Dette er ikke bare en fest for Eik, Flint og FK Tønsberg, men alle klubbene i Tønsberg-regionen, store og små, dette skal være for absolutt alle, sier Sandberg.

Festen markerer samtidig starten på kampanjen #tønsberglivettoppfotball som har som målsetting å få Tønsberg tilbake på fotballkartet i løpet av få år.

Har du ikke sjans til å komme i Foynhagen selv, kan du følge sceneshowet direkte på tb.no fra klokken 19.30.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.