Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Midtukekupongen: Manchester City klokkeklar på midtukekupongen

Oddsdobbel: Onsdagsdobbel til nesten syv ganger innsatsen

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. Ligacupsemifinalen mellom Manchester City og Burton skal spilles og i Copa del Rey er det fire kamper som skal spilles. I tillegg er det fransk ligacupfotball og her hjemme spilles det tre kamper i den norske eliteserien i håndball for kvinner. Det er også masse ishockey på menyen. Tre kamper her hjemme i 1. divisjon og full serierunde i Hockeyallsvenskan. Og i NHL spilles det tre kamper natt til torsdag.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Mandag lanserte vi Wolverhampton-seier hjemme mot Liverpool i FA-cupen. Det tipset ble publisert tidlig mandag morgen til spreke 3,75 odds. Oddsen på hjemmeseier ble senket flere ganger under mandagen og ved spillestopp stod Wolves til tre i odds. Tirsdag lanserte vi nok et herlig outsiderspill, Sporting Gijon hjemme mot Valencia i Copa del Rey til herlige 3,80 i odds og Gijon vant 2-1. I tillegg gikk også målscorerspillet vårt i NHL inn. Nikita Kucherov scoret igjen for Tampa, og oddsen var finfine 2,35.

Monaco - Rennes B 2,70 (spillestopp kl 18.55)<>

Fransk ligacup, den ene av to cuper i Frankrike.

Vi er kommet til kvartfinalen i ligacupen og her spilles det ikke returer.

Kriserammede Monaco ligger nest sist på tabellen når det er bortimot halvspilt i Ligue 1. Står med fattige 13 poeng og har fire poeng opp til Amiens på sikker plass. Tok seg til kvartfinale etter å ha slått Ligue 2-laget Lorient 1-0 på hjemmebane like før jul. Lyle Foster er hentet fra Orlando Pirates. 1-2-tap i tilsvarende ligamøte 7. oktober. Er faktisk uten hjemmeseier på ni spilte seriekamper (0-3-6). Monaco sleit med store skadeproblemer gjennom hele høsten, og fortsatt har manager Thierry Henry rundt ti spillere på skadelisten. Radamel Falcao, Stevan Jovetic, Djibril Sidibe, Aleksandr Golovin, Nacer Chadli er blant dem som mangler.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Det ser en god del bedre ut for Rennes som ligger på 8. plass med 26 poeng. Avsluttet 2018 med tre strake seire i serien uten å slippe inn mål. Variable 3-3-3 på bortebane. Tok seg til kvartfinale i ligacupen ved å beseire Nantes 2-1 på hjemmebane.

Det endte altså 1-2 i seriemøtet 7. oktober. De to foregående sesongene har det endt med hjemmeseier i tilsvarende oppgjør i seriespillet. Monaco er normalt gode hjemme, men er uten seier på ni hjemmekamper denne sesongen og må ha fokus på serien. Monaco har tre seriekamper fra og med søndag til og med neste søndag. Godtgående Rennes vant altså seriemøtet i Monaco i oktober med 2-1 og burde vel strengt tatt stått som favoritt i kveld. Borteseier til pene 2,70 i odds spilles.

Klikk her for å levere dette spillet