Videre heter det: "En viktig grunn til at vi selv har valgt å jobbe her, er at Oslofjord Convention Center har et verdigrunnlag vi kan slutte oss til. Det slår fast at «Ingen diskriminering, basert på kjønn, seksuell legning, alder, funksjonshemming, nasjonalitet, etnisitet eller politisk eller religiøs overbevisning skal finne sted.»""

LES OGSÅ: Et sted legningen ikke spiller noen rolle

Jeg kan rett og slett ikke forstå denne boikotten av OCC fra idrettslag. Når alle de som jobber der felles går ut og forteller hva de virkelig står for, burde da ikke fok tro på hva de sier? Eller er dette en agenda fra privatpersoner som av en eller annen grunn hater Brunstad Christian Church?

LES OGSÅ: Eksperter slakter Brunstad-boikott: – Helt meningsløst

Jeg kan ikke skjønne annet når de ansatte i OCC har gitt en veldig god forklaring på hva de står for. Den norske Kirke var i mange år sterkt imot homofile, og det er enda mange menigheter rundt omkring i Norge som kjemper for at homofili fortsatt skal være synd. Enkelte prester har gått ut og sagt at de vil fjerne loven som sier at homofile kan gifte seg i kirken.. Nå lurer jeg på en ting.: Hvor mange av dere ledere og andre voksne i Flint Tønsberg Håndball, Norges Idrettsforbund osv. har meldt dere ut av statskirken på grunn av deres motbydelige meninger om homofile?

LES OGSÅ: Nå vurderer enda flere organisasjoner å droppe Brunstad

Boikotter ikke andre

Jeg meldte meg ut derfra for minst 20 år siden nettopp på grunn av dette.. Hvor mange av dere har gjort det? Som en venn av meg lurte på: Mange gatekjøkken og butikker i Norge eies av mennesker hvor mange har et likt syn på homofile som BCC. Hvor mange av dere er det som handler mat på disse stedene?

LES OGSÅ: Teie etter vrakingen av finalearena: – Vi støtter presidenten og forbundet fullt ut

Norge sender økonomisk støtte til land hvor det er dødsstraff for å være homofil.. Hvor mange av dere har sendt protester til den norske regjering angående dette?

LES OGSÅ: Helge savner konsekvens i Brunstad-debatten: – Da må også andre boikottes

Jeg lurer på om det ligger noe gammelt nag mot BCC siden dette her har blitt så stort.. Hadde OCC hatt samme synet på homofile som BCC, hadde jeg skjønt det.. Men de ansatte i OCC går offentlig ut og benekter at dette ikke er hva de står for.. Hvorfor fortsetter da Flint Håndball å oppfordre andre til boikott? Påstår dere da at de ansatte i OCC lyver for oss alle? Offentlig?