– Tegner planer for denne tomta

Ifølge selger Fredrik Printz, er det nå flere arkitekter engasjert av ulike interessenter som tegner et bygg for denne tomta på 78,5 kvadratmeter i Tønsberg sentrum.

Ifølge selger Fredrik Printz, er det nå flere arkitekter engasjert av ulike interessenter som tegner et bygg for denne tomta på 78,5 kvadratmeter i Tønsberg sentrum. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

TØNSBERG: Hva ser du for deg på denne lille tomta i Tønsberg sentrum? Akitektene skal allerede være i gang med å tegne forslag.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Tomta innenfor det grønne gjerdet i Graabrødregaten 15 måler ikke mer enn 78,5 kvadratmeter. Den ble lagt ut til salgs for 1,4 millioner kroner i vår.

– Det har vært veldig god interesse lenge. Akkurat nå sitter flere av interessentene og tegner og tenker. Det er i hvert fall to-tre som har arkitekter til å tegne for seg, sier eier og selger Fredrik Printz.

– Ikke sveitserstil

Printz, som er tidligere avisutgiver, redaktør i Lokalavisen Tønsberg og politiker, bor selv i teglsteinshuset inntil tomta som nå selges. Salgstomta utgjorde hagen, med et lysthus i. Lysthuset og rabarbaraeen er nå flyttet.

– Det er en spesiell tomt som kanskje mange kan tenke seg å få bebygget, sier Printz, som selv en gang fikk tegnet et moderne arkititektbygg av Thorvald Bernhardt på tomta.

Hvorfor bygget aldri ble noe av er en lang historie, sier han.

– Jeg håper bare ikke det blir noe i sveitserstil. Det bør være et moderne uttrykk selv om det skal tilpasses miljøet rundt. Jeg venter spent og får bare smøre meg med litt tålmodighet til disse gutta har tegnet ferdig, sier Printz.

LES OGSÅ: Krever 1,4 mill for denne knøttetomta

Eiendomsinvestorer

Printz satser på at eiendommen er solgt over sommeren.

– Ja, det regner jeg virkelig med. Det ser ikke ut til å bli vanskelig å bli kvitt tomta til en god pris, sier han, uten å røpe noe om hvem interessentene er.

– Det er både folk som er interessert i å tjene gode penger på å bygge, og folk som vil bo der selv.

Megler Kristian Higley i Privatmegleren, forteller at budene lå under prisantydning i starten.

– Det var mer uformelle henvendelser fra noen eiendomsinvestorer. Printz ønsket å ha tomta ute litt til, og det viste seg å være riktig, sier Higley.

LES OGSÅ: Huset ingen ville ha

Artikkeltags