(Vestviken 24)

Onsdag presenterte banksjef Børre Grovan resultatene av årets kundeundersøkelse.

– Andebu Sparebank har de mest tilfredse og lojale bankkundene i regionen, sier Jonny Nordøy, bedriftsrådgiver og ekspert på kunderelasjonsmålinger i Kantar TNS.

Undersøkelsen er utført av Kantar TNS på oppdrag fra 39 banker i Eika-alliansen.

Rekordhøy score

– Banken har beholdt sin posisjon med de mest fornøyde kundene helt siden målingene startet i 2007, skriver Andebu Sparebank i en pressemelding.

Årets poengsum er imidlertid den aller høyeste de har oppnådd noen gang, og er tre poeng høyere enn året før.

I år hadde banken en poengsum på 93.

– Vi er spesielt glad for at nye kunder gir oss så god score. Det tyder på at vi har lyktes med kundehåndteringen selv om pågangen har vært stor. Vi er også stolte av at tilliten til våre rådgivere er svært høy og at kundene er svært fornøyde med rådgivning om livshendelser, planer og mål, sier banksjef Børre Grovan.

(Saken fortsetter under bildet)

 

Takknemlig

Banken får også gode skussmål om deres personlige rådgivning og digitale tjenester.

– Over 24 prosent av kundene sier de er «usedvanlig fornøyd», 52 prosent er «svært fornøyd» og 21 prosent er «fornøyd» med bankens ambassadører, står det i pressemeldingen.

– Ambassadørene er kanskje vår aller beste markedsføring. Svært mange av de kundene som kommer til oss, kommer fordi de har fått anbefalinger fra andre. Det er vi veldig takknemlige for, sier Grovan. 

Andebu Sparebank

  • Ble etablert i 1863, og er en selvstendig lokalbank med hovedkontor i Andebu sentrum og et avdelingskontor i Sandefjord.

  • Har en aktivitetsskapital på cirka 4,5 milliarder kroner og har rundt 11.000 kunder.

  • Sammen med 65 andre banker er Andebu Sparebank eier av Eika, som leverer it-løsninger, bank- og forsikringsprodukter til sparebankene