Krevde 145 millioner kroner av brannvesenet, men her var det bare god stemning

Sammen foran brannstasjonen i Tønsberg, brannsjef Per Olav Pettersen (t.v.) og Carl-Johan Nilsson, direktør for Norden i forsikringsselskapet W. R. Berkley.

Sammen foran brannstasjonen i Tønsberg, brannsjef Per Olav Pettersen (t.v.) og Carl-Johan Nilsson, direktør for Norden i forsikringsselskapet W. R. Berkley. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Forsikringsselskapet droppet gigantkravet og i dag kom de på besøk til Tønsberg.

DEL

Det slo ned som en bombe da det ble kjent at forsikringsselskapet W. R. Berkley krevde erstatning på over 145 millioner av Vestfold interkommunale brannvesen (VIB) etter Revac-brannen. Samtidig varslet de søksmål om kravet ikke ble innfridd.

LES OGSÅ: Gigantkrav mot brannvesenet etter Revac-brannen (+)

Det gikk imidlertid ikke lang tid før gigantkravet ble trukket tilbake. Årsaken til dette ville ikke administrerende direktør Carl-Johan Nilsson (CEO for Norden) svare på.

LES OGSÅ: Dropper gigantkravet mot brannvesenet: – Voksent av dem å innrømme at de har gjort feil (+)

Til Tønsbergs Blad sa han:

– Jeg kan bare henvise til dialogen med Vestfold Interkommunale brannvesen. Vi har en praksis i vårt selskap at vi aldri kommenterer enkeltsaker.

LES OGSÅ: Forsikringsselskapet vil ikke si noe om hvorfor de droppet gigantkravet mot brannvesenet (+

Tønsberg-besøk

Torsdag kom Nilsson sammen med en delegasjon på tre til Tønsberg brannstasjon.

I møtet med brannsjef Per Olav Pettersen fikk representantene fra W.R. Berkley en presentasjon av VIB og hvordan de jobber med brannsikkerheten i vår region, skriver VIB på sin Facebook-side.

– Vi har i dag hatt en god diskusjon, og er godt fornøyd med måten dere i Vestfold Interkommunale Brannvesen jobber på, skal Nilsson ha uttalt etter møtet på Tønsberg brannstasjon. 

Artikkeltags