– Finn fram skøytene, ta med venner og familie for en kveld på isen både inne i Tønsberg ishall og ute på Maier Arena!

Det er oppfordringen fra Tønsberg kommune, Tønsberg og omegn ishockeyklubb (TOIK) og Tønsbergs Turnforening.

Lørdag 3. desember inviterer de til gratis skøytedisco for alle.

Fra klokken 18 til 22 blir det disco med lys og musikk inne i Tønsberg ishall. Ute blir det musikk, stor isflate og kiosk som selger pølser, kaffe og kaker.

GLAD I LOKALSPORT? HER FÅR DU SISTE NYTT!

– Inne har vi skøytedisco, og når du trenger en liten pause med frisk luft, så er det bare å ta turen på uteisen. Kiosk med drikke, pølse og kaker blir det også. Alt ligger til rett for at alle i familien og vennegjengen kan kose seg. Gratis inngang og åpent for alle, melder Tønsberg kommune.

Feirer frivilligheten

Arrangementet er en markering av at frivillighetens år 2022 nærmer seg slutten.

– Det fleste av landets mange små og store lag og foreninger er basert på frivillige som støtter, hjelper og driver ting. Det er lag, foreninger og ildsjeler, som år etter år sørger for at vi og barna våre har masse fine tilbud vi kan benytte oss av. Mennesker som bruker sin egen fritid for at de forskjellige aktivitetene skal kunne fortsette å være et tilgjengelig alternativ for andre.

– Det er mange frivillige som er i ishallen mange dager i uken til vanlig, og de stiller nå som vakter, kakebakere, de rigger, står i kiosk er klare med plaster om det skulle bli nødvendig, heter det fra ishockeyklubben.