JEG. BLIR. GAL. Vi har hentet inn ørten tilbud, funnet fram til flere ulike typer interiør i alle prisklasser og likevel er vi helt blanke. Hva gjelder det spør du?

Oppussing, svarer jeg.

Vi er i gang med å pusse opp kjelleren. Akkurat nå kan vi se mur på alle gulv og vegger, som bare ønsker seg et par gipsplater og en fin parkett.

Men hvilken rekkefølge skal alt gjøres i?

Vi må ha elektrikere som skal sette opp strøm og legge det i rør. Men halvparten av elektrikerarbeidet må gjøres etter vi har snekret gulv og veggbjelker, men før gipsplatene er på. Og rørleggeren må komme inn etter halvparten av elektrikerarbeidet er gjort, for å flytte på varmtvannstanken, men også etter gulven på badet er hakket opp og murt igjen. Og det krever at vi må ha snekkere og murere på plass. Men de kan ikke komme før den gamle baderomsinnredningen er revet og vi har en spikra plan.

Plan?!

Nevnte jeg rommene rundt badet som vi må tenke på når det skal legges om ledninger, rør og dørene skal mures igjen?

Jeg har tegnet opp vårt nye bad i The Sims 4. Er det plan nok? Jeg synes nemlig det er veldig vanskelig å måle opp badet og få logikken til å gå opp med at vi må regne inn så og så mange centimeter på sidene av veggen til våtromsplater, membran og fliser.

Er det i det hele tatt meninga at alt dette skal gå i havn?

Nå har vi hentet inn tilbud på interiør, våtromsplater og fliser - ja alt stort og smått vi trenger for å få i havn badet. Men har vi valgt riktig? Kan det hende vi angrer oss? Kommer alle bestillingsvarene til å komme til riktig tid? Hva skjer om de ikke gjør det?

JEG HAR HUNDRE TUSEN SPØRSMÅL - og det eneste jeg føler jeg kan hjelpe til med er å tegne opp badet vi vil ha i et barnespill.

Heldigvis er det ikke bare meg. Jeg har samboeren min og vi har hver vår handy pappa som gjerne stiller med gode råd.

Jeg er ganske sikker på at denne teksten, rotete og kaotisk som den er, reflekterer kaoset i hodet mitt nå. Jeg skulle så gjerne tatt en telefon til Tid For Hjem og bedt de om å tenke for oss. Men jeg er skikkelig utålmodig og vil gjerne ha klart alt i går.

Vel. Det går nok i havn dette og. Sakte, men sikkert. Nå må jeg nesten løpe ut og ta på skoene, for om tretti minutter sitter jeg i neste tegnemøte for å få enda et tilbud på det nye badet.