Gå til sidens hovedinnhold

Charlotte har gjort et kunstkupp - og nå kan det bli ditt

I prosjektet «Kunst for selvstendighet» skal Charlotte Osmundsen med Norsk Nødhjelp auksjonere bort kunst til inntekt for prosjekter som skaper arbeid for kvinner i Tanzania.

– Enten du er samler, spesielt interessert, vil ha særegent innslag til interiøret ditt eller bare vil støtte en god sak, så finner du et bilde for deg, sier Charlotte Osmundsen fra Norsk Nødhjelp.

LES OGSÅ: Etter 34 år ved samme arbeidsplass blir Karin sjef: – Trengte ikke betenkningstid!

I løpet av to uker kan du legge inn bud på bilder på Norsk Nødhjelps Facebook-side. Bildene ligger i fotoalbumet «Kunst for selvstendighet 2021». Der er det mange kunstverk fra forskjellige kunstnere og artister.

Gjorde kunstkupp

Et av bildene som skal bli utstilt er «Fragile Beauty» av Marit Geraldine Bostad. Ettersom pengene skal gå til en god sak, og de ønsker at så mange som mulig skal kunne by, er Osmundsen stolt av at noen kan skaffe seg bildet til en svært redusert pris.

«Fragile Beauty» har en galleripris på 15.000 kroner, men utropsprisen vår er utrolige 6.500 kroner. Bostad er en av de mest anerkjente kunstnerne som er med, og hun har alltid bidratt i tidligere år også, sier Osmundsen.

Andre Tønsberg-kunstnere som er med er Ragnhild Løvvold, Anette Pollmann og Tove S. Holmøy. Resten av kunstnerne er lokalisert rundt omkring i Vestfold og Telemark.

Kunsterne som stiller ut og auksjonerer bort verk er Marit Geraldine Bostad, Ragnhild Løvvold, A. Pollmann, Tove S. Holmøy, Ragnar Almén, Hans Sandberg, Therese Wahl, Kikki Hovland, Reneé M. Pedersen, Linda Syvertsen, Herdis Maria Siegert, Kari Thorsen.

LES OGSÅ: Øivind og Finn langer ut mot skiltingen som ingen forstår: – Det må fjernes

Kan også sees etter åpningstid

Bildene skal bli utstilt ved ruinene i underetasjen på Tønsberg og Færder bibliotek frem til mandag 10. mai.

– Biblioteket har «meråpent», så man kan også se utstillingen etter åpningstid, minner Osmundsen om.

Les også

Svein stiller nå ut sammen med «arvingene» – og broder'n: – De er bare så utrolig begavede, alle sammen

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.