Gå til sidens hovedinnhold

Christine Koht deler oppdatering fra Sunnaas: – Kjære Gud, la meg få slippe mer kreft

Artikkelen er over 1 år gammel

Christine Koht er en ekte kriger. I over ett år har hun kjempet mot kreftsykdommen, gått på en kjempetøff behandling og kommet tilbake fra koma tre ganger.

I slutten av oktober ble hun flyttet til Sunnaas sykehus for rehabilitering. Hun har på sin offentlige facebookside delt oppdateringer om hvordan rehabiliteringen går. Blant annet har hun delt sine handleturer til butikken som ligger like i nærheten av Sunnaas. Hun forteller at hun må lære alt på nytt, og drømmen er å kunne si «jeg drar ned på butikken og handler, jeg».

LES OGSÅ: Eilif var involvert i en alvorlig trafikkulykke på E18. Nå roser han redningsmannskapene

På sine handleturer setter hun seg stadig nye mål, om hva hun skal kjøpe og hvor langt inn i butikken hun skal gå. Og nye mål når hun hver gang.

Klarer stadig nye ting

I slutten av november delte Koht nok en oppdatering hvor hun forteller at det er mye hun skal lære seg på Sunnaas, men at hun fortsatt har mye godt humør.

Hun deler en video hvor hun viser at hun klarer å komme seg opp fra å være liggende på rygg på gulvet, og opp på bena, noe hun har øvd på i fire uker.

LES OGSÅ: Axel våknet etter ti dager i koma: – Jeg har vært veldig heldig, tross alt

– Kjære Gud

I oppdateringen forteller hun også sine følgere at hun har tatt nye CT-skanninger for å se om det er spredning av kreften. Videre skriver hun «Åååååå, kjære Gud la meg få slippe mer kreft og enda flere måneder på sykehus. Jeg kjenner at det tar på aldri få bo hjemme. Så drømmen er at jeg får være her i 3 måneder og så ENDELIG få ha en helt vanlig dag hjemme med verdens beste Pernille og Lillelill».

Kommentarer til denne saken