Terje Evensen fra Nøtterøy beskriver seg selv som en evig optimist. I stedet for å ta hendene fatt og måke gårdsplassen, la han ut snøen til gi-bort-pris på Facebook.

– Jeg har jo snøfreser som jeg greier meg med til vanlig, men i går gikk jeg tom for bensin. Av ren latskap, og for å slippe og måke eller kjøre ut for å kjøpe mer bensin, så lagde jeg annonsen, sier han.

Men Terje har så langt ikke gjort stor butikk av snømengdene. Det til tross for at han har listet opp med uendelige, fristende bruksområder for snøen i annonsen:

«Trenger du snø til å bygge iglo, lage snømann, lage skibakke i hagen, snøballer, sure naboer som du ønsker og holde i gang med snømåking, samle opp snø til whithe christmas neste år – vel, her kan du få det!»

Ifølge Evensen er mulighetene altså mange.

– Det er ingen trailere som har vært her og hentet noe, sier han skuffet.

Han ber også eventuelle interessenter om å være raske på labben – for snøen skal visstnok ikke holde så veldig lenge.

– Jeg har blitt fortalt at dette produktet vil forsvinne fort på grunn av mildvær, så man må være kjapp før det forsvinner.

Ble fjernet

Annonsen ble også lagt ut på Finn.no, men der fikk den bare bli liggende i et par timer.

– Finn.no lot annonsen stå en liten stund før de avviste den. Jeg ble skuffet, sier Evensen.

I en e-post har Finn forklart at de ikke kan finne en riktig kategori for annonsen som Evensen laget.

«Denne annonsen hører ikke hjemme på Finn torget. Vi kan heller ikke finne riktig kategori eller marked til deg noe annet sted på Finn.no. Vi håper du finner et annet sted hvor annonsen passer.»

SE VIDEO:

Sand i Sahara

I kjøpe/selge-gruppen på Facebook har annonsen fått stå urørt. Der har mange lagt igjen en smilende kommentar, eller en tommel opp.

– Jeg hadde den samme annonsen på Finn i fjor og fikk mange hyggelige tilbakemeldinger på den, sier Evensen som er glad i en spøk.

Han forteller at han er fornøyd med tilbakemeldingene på annonsen, selv om ingen har kastet seg over snømengdene i gårdsplassen.

– Det har blitt mange meldinger å besvare. Kanskje jeg får prøve å selge sand i Sahara til sommeren. Det kan hende at det er et bedre marked, sier han tørt.