Benedicte (30) er Tønsbergs Blads nye journalist

NY I TB: Benedicte Hamnes begynte som journalist i Tønsbergs Blad 2. mai.

NY I TB: Benedicte Hamnes begynte som journalist i Tønsbergs Blad 2. mai. Foto:

30-åringen fra Tolvsrød hadde sin første arbeidsdag torsdag.

DEL

Etter ni år i NRK P3 og MP3 startet Benedicte Hamnes fra Tolvsrød torsdag i ny jobb som journalist i Tønsbergs Blad. I dette intervjuet får du bli litt bedre kjent med henne.

– Hva klarer du deg ikke uten?

– Familie, venner og kjæresten min. Jeg klarer meg heller ikke uten musikk. Jeg må ha musikk. Jeg er fristet til å si sjokolade, også. Jeg spiser sjokolade nesten hver dag. Og vannmelon.

– Hva liker du best ved deg selv? 

– At jeg er åpen. Jeg er ikke redd for å prøve nye ting. Jeg er også empatisk, jeg bryr meg om og har omsorg for andre. Kanskje for mye til tider.

– Om du vinner en stor pengepremie og skal gi bort halvparten, hvem får pengene?

– Kreftforeningen.

– Hva gjør deg glad?

– Kjærlighet. Mellom venner, familie eller kjærester. Naturen. Å høre andre folk le fra bunnen av magen. Og god mat, selvfølgelig.

– Hva gjør deg sint? 

– Urettferdighet.

– Hva ville du gjort om du ble valgt til ordfører i din kommune?

– Jeg ville sørget for at det var aktivitetstilbud for barn og unge, uansett økonomisk bakgrunn. Det er svært viktig at barn har mulighet til fritidsaktiviteter.

– ... og som sjefredaktør i Tønsbergs Blad?

– Jeg ville satset mer på unge stemmer, å slippe til unge mennesker.

– Hvilken person ser du opp til?

– Jeg ser opp til mamma og pappa, av forskjellige grunner. De har fått til så mye på hver sin kant, og det imponerer meg. Jeg har nettopp lest boka til Michelle Obama, og har alltid vært fascinert av henne. Det hun har fått til imponerer meg stort. Det er kanskje klisjé, men kjæresten min også. Han er så utrolig raus som menneske. Det har jeg også lyst til å være.

– Hva er favorittprogrammet på TV?

– «Girls» har jeg sett mye på, men det er ferdig nå. Og «Sex og singelliv». Og så har jeg sett alt «New Girl». «Vårt lille land». Jeg er nå ferdig med første sesong av «Game of Thrones». «Band of brothers» også, forresten.

– Hva gleder du deg mest til den kommende uka?

– Å bli bedre kjent med dere nye kollegaer, og lære nye ting her.

Artikkeltags