Gå til sidens hovedinnhold

Debatt eller ikke!

Artikkelen er over 1 år gammel

Lars Døvle Larssens kommentar her i Tønsbergs Blad kan ikke få lov til å stå ubesvart. Jeg har gjennom mange år vært en av de heldige som har fått lov til å uttale meg, men jeg ser nå at mine meninger og holdninger ikke ønskes debattert.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg vet også at man utsetter seg for å bli uglesett, og at man tilegner seg en del navn og definisjoner på hva man er og ikke er. Jeg er vel en av dem som ser at verden går baklengs inn i fremtiden, og gis det ikke anledning til å kunne uttale seg om dette, kan man i det store og hele kutte ut termer som debatt og informative meninger og holdninger.

LES OGSÅ: Derfor lar vi dem holde på

Nødvendigvis sitter man ikke på sannheten, men jeg har vært heldig å forutse mange ting som har vist seg å stemme helt og holdent til sist. Om dette kan føles som magefølelse eller intuisjoner for det man debatterer, kan jeg ikke si noe om. En ting vet jeg, og det er at når fakta kjennes på kroppen, kan man ikke ta dem fra mennesket. Da hjelper det ikke at journalister kaller debattantene for populister, besserwissere, ensakspartier, demonstranter eller iberiasnegler i den politiske hage. Jeg har alltid sett på navnebruken som et PR-stunt som gir meg muligheten til gi mer av meg selv, og gleden av å ha flere navn.

At man har motstandere i en debatt er givende, men når motstanderen ikke kan annet enn å gulpe opp det samme grumset, og i tillegg ikke tilegner seg noen form for kunnskap om det som diskuteres, er jeg av den gode gamle sorten som overser slike kommentarer. La dem ligge og svømme i sin egen uvitenhet, og gi dem ikke mer info som de kan bearbeide med elendig språkbruk og svadanavn. Er man trygg på det man vil videreformidle, kan de som ikke ser skogen for bare trær gå seg vill.

LES OGSÅ: Vitenskap og pseudovitenskap

Styres av solsystemet

Når man selv har fått lære fire ganger på skolen at klimaet styres av solsystemet, er det allmenn lære som sitter. Spesielt når man vet at Al Gore og Greta Thunberg har andre hensikter med å redde verden, blir hele bildet latterliggjort. Tar man faren med ulovlige AMS-målere og 5G fram i lyset, er man hypokonder og konspirasjonsteoretiker. Kjenner man dette på kroppen, og i tillegg har mistet et barn til strålingen, blir man tiet ihjel.

LES OGSÅ: Derfor må 5G stoppes!

Vi alle burde vite at det å gi info til et helt folk om alvorlige ting som man ikke gidder å gi en tanke, er en tung materie å arbeide med. Det norske folk er bortskjemt og avhengig av gjenstander som skal forenkle hverdagen, og da kan man ikke ødelegge dette glansbildet med å si at man skal si nei til mer teknologi som forderver vår helse over tid. Nei, da har man bare en ting å gjøre og det er å lukke øyne, munn og ører og la sannheten gro som usann og lite fordragelig. Alle vet jo at dersom man sier at sannheten er en løgn, vil den bli det fort når media hjelper til.

Kommentarer til denne saken