↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 31 19 80

Besøksadresse

Larvikgaten 4
3117 TØNSBERG
  1. Beskrivelse

Velkommen til ABK Rørservice AS!

Vi tilbyr alt fra enkle service oppdrag, som for eksempel å utbedre en liten lekkasje eller bytte et armatur til å veilede deg gjennom hele prosessen med å renovere ditt bad eller prosjektere ditt boligprosjekt.

Mange av våre serviceoppdrag innebærer alt fra å bytte et rørstrekk eller gjøre en liten reparasjon til å gjøre om hele rørsystem i hus. En utfordring i slike typer rehabiliteringsjobber er at eksisterende rør ikke alltid kan benyttes ved rehabiliteringen. Vi sitter på mange års kompetanse når det gjelder slike utfordringer.  I vår stab har vi rørleggere med over 40 års erfaring som har lagt rørsystemer som i dag blir skiftet ut.  Vi har også yngre rørleggere med meget god kompetanse om dagens systemer og datateknologi.  Vår kunnskap er kontinuerlig under oppgradering.

Ved enkel rehabilitering av et eksisterende bad kan man i mange tilfeller benytte eksisterende rørsystem.  Total rehabilitering av et bad derimot, vil kreve utskiftning av rørsystemet slik at det tilfredsstiller dagens krav etter Plan- og Bygningslovens tekniske forskrift (TEK). Disse reglene fastsatt av myndighetene i Norge har våre rørleggere god kunnskap om og er bevisst på hvilke vurderinger som må tas underveis i et byggeprosjekt.  Du som kunde kan derfor føle deg trygg på at jobben blir utført etter fastsatte krav og forskrifter.

Det er nettopp slike ting som gjør at det er viktig at en fagmann utfører arbeid på ditt rørsystem eller baderom. Vi tilbyr faglig vurdering av ditt prosjekt og tegner ditt drømmebad i 3D. Vi hjelper med og under hele planleggingen av ditt prosjekt. Dette uansett om ditt ønske er et nytt bad, varmeanlegg, nybygg, utvendig sanitær eller en liten servicejobb. Vi er behjelpelige med å skaffe alle typer håndverkere, og har samarbeid med flere dyktige håndverksbedrifter.

Om du bærer på en drøm om et nytt bad, er vi der for deg og hjelper deg med å få tankene ned på papir. Vi kan tegne ditt drømmebad, og sørge for å ta kontakt med de håndverkere som trengs for å få jobben utført på en trygg og fagmessig måte. Vi har en del produkter utstilt i vår butikk, og vi bestiller produkter etter dine ønsker fra våre