↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

928 98 405

Besøksadresse

Oldenborreveien 20b
3172 VEAR
  1. Beskrivelse

Engers Malerfirma ble etablert av Ronny Enger i 1996, så her har vi 25 år jubileum med fornøyde kunder . Enger har praktisert som maler siden 1989. Siden da har firmaet, kvaliteten og erfaringene vokst. I dag har vi 50 fast ansatte og til en hver tid mellom 8-14 innleide malere etter behov. 
 
Vi er en preferert leverandør av håndverkertjenester i Vestfold og har som mål å fortsatt være det. Vår styrke er at det er kundene selv om anbefaler oss videre til andre. Vi er engasjert også utenfor arbeidstid og du har kanskje sett navnet vårt på diverse idrettsarenaer og anlegg. Engers Malerfirma er samfunnsengasjert og ønsker å dele overskuddet til frivillige lag og foreninger.
 
Det som kanskje overrasket mange kunder er at faget omfatter så mye mer enn bare å male, for eksempel grunnarbeid, sparkling, maling, tapetsering, avretting av gulv, våtromsarbeider og mye mer.
En maler må vite hvordan underlag og materialer fungerer sammen. Underlagene kan være forskjellige - som tre, plater, betong, mur, puss, tegl, plast eller metall. Forskjellige underlag krever ulik behandling, og våre malere har derfor kunnskap om valg av materialer og verktøy.
 
Vi i Engers Malerfirma vet hvordan farger forholder seg til hverandre og kan utføre alt arbeid som foregår før ferdigbehandling av en flate. I tillegg kan vi sette opp veggbelegg av vinyl og tapet av papir og tekstil. Veggbelegg i våtrom er et viktig arbeidsområde.
 
Vi utfører også gulvarbeider i boliger og større bygg og behersker flytsparkling, avretting og legging av belegg av vinyl, linoleum og tekstiler på gulv og trapper. Gulvarbeider i våtrom er et viktig arbeidsområde.
 
Vanlige arbeidsoppgaver for Engers Malerfirma:

  • flekk-, skjøt- og helsparkling av ulike underlag
  • grunne, preparere, prime og seise ulike underlag
  • påføre maling, lakk eller beis
  • fargesette, vedlikeholde, dekorere og restaurere
  • rette opp gulv med avretningsmasse
  • tilpasse, lime og sette opp ulike tapet og veggbelegg
  • tilpasse, lime og legge ulike gulvbelegg
  • montere profiler og listverk

 
Engers Malerfirma tar del i mange ulike oppgaver, og som regel er maling, tapetsering og gulvlegging bare avslutningen på en større prosess.
 
I vårt verdidokument står det:
"Vi skal være pålitelig og utføre god kvalitet som avtalt hver gang!"
Dette er mere enn ett dokument, vi jobber slik hver dag og våre kunder anbefaler oss videre.
 
Vi bruker DRYWOOD maling som gir en holdbarhet på mellom 12-16 år. Hos oss får du som kunde garanti på holdbarheten.
 
Engers Malerfirma har også ett datterselskap, Vestfold Takfornying som gir deg mulighet til å fornye uten å måtte skifte hele taket