↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

974 70 506

Besøksadresse

Kilengaten 18
3117 TØNSBERG
  1. Beskrivelse

Vestfold Yoga (tidligere Borre Yoga Studio) har tre avdelinger: Tønsberg, Holmestrand og Borre. Det er til sammen 6-7 yogalærere og -terapeuter tilknyttet de tre yogastudioene.

Tønsberg avdeling er den nyeste og startet august 2017. Studioet finner du i 1.etasje under Tønsberg Medisinske Senter i Kilengaten 18. Gruppene har maks 12-14 deltakere.

Borre Yoga Studio ligger i byggefeltet nedenfor Høgskolen i Sørøst Norge, i Fogdeveien 43. Gruppene har maks 10-11 personer. 

Holmestrand avdeling leier lokaler på Grendehuset i Hagemann småbåthavn. Grendehuset har plass til 16-18 deltakere.

Anne Berit Skarestad er gründer og startet virksomheten i Borre Yoga Studio 2007. Hun er utdannet lærer, har studert medisin grunnfag, bedriftsøkonomi, veiledning og coaching. Hun er sertifisert Medisinsk yogalærer og -terapeut, i Klassisk yoga, Ashtanga yoga, Yin yoga, Pilates og i Ajurvedisk yogamassasje. Hun deltok i det første kullet og har gått 4 år på «engleskolen» (Soulspring) hos prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng.

Hvorfor velger folk yoga? Her er noen viktige grunner:

- For å oppnå god søvn og helse.

- For å dempe stresset og roe sinnet.

- For å lindre spenninger og smerter i muskler og ledd.

- For å styrke, stramme opp og gjøre kroppen myk.

- For å øke forbrenningen og balansere vekten.

- For å bedre pusten og øke energien.

- For å ha en fritidsaktivitet som gir mye på en gang, som er gøy, meningsfull, gir mestringsfølelse, en godfølelse i kroppen og et oppløftet sinn.

 

Medisinsk yoga (MediYoga) bygger på Kundalini yoga og medisinsk forskning. Yogalærerne har grunnleggende medisinsk utdannelse. MediYoga kan praktiseres av alle. Både syke og friske mennesker vil ha utbytte av denne yogaen. Man kan bruke stol til de fleste øvelsene. 

Ashtanga yoga er en aktiv, fysisk yoga med god treningseffekt. Ashtanga yoga er også bra å kombinere med idrett, for å gjøre kroppen myk, sterk og motstandsdyktig mot skader. 

Klassisk yoga passer de fleste. Den inneholder fysiske øvelser, pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Vi legger inn øvelser som er spesielt godt for stive skuldre, nakke og rygg.

Yin yoga gjør deg først og fremst mykere. Yin yoga jobber rolig, slik at musklene får tid til å tilpasse seg strekken. Vi bruker myk pust, som bidrar til en meditativ og mindful prosess. Etter en Yin-yoga-time vil du kunne kjenne på en behagelig følelse av velvære og ro. 

 

Timeplaner, priser m.m. finnes på nettsidene www.vestfoldyoga.no 

Vestfold Yoga, Tønsberg Borre Holmestrand finnes på facebook her: @Vestfoldyoga