↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

980 08 368

Besøksadresse

Farmannsveien 30
3111 TØNSBERG
  1. Beskrivelse

Gjennom årene har mange par valgt å ha bryllupsfesten sin hos Tunsberg Mathus og Catering. Både kokker og servitører har ytt sitt aller beste for at den store dagen skal bli et minne for livet. Vi har arrangert både mindre og større bryllup i de mange lokalene vi kan tilby. Dersom du ønsker et intimt og stemningsfullt bryllup i historiske bygninger med beligenhet på slottsfjellet, eller et større bryllup i de mer moderne lokalene våre på Slottsfjellsmuséet, kan vi ha det du leter etter.

Har dere allerede funnet et lokale dere ønsker å arrangere festen, kan vi også stå for både mat, kokker, servitører og oppdekking der. 

 

Dere kan selvfølgelig velge retter fra våre menyer, eller i samarbeid med oss sette sammen retter slik at de blir akkurat som dere har drømt om. I samarbeid med hverandre finner vi frem til det perfekte måltidet, enten det er en buffet eller en mangeretters meny.

 

Dersom dere velger Tunsberg Mathus og Catering til å arrangere bryllupsfesten, kan vi garantere at mat, drikke og oppdekking vil bli som avtalt.

 

Om du ønsker å lese mer om lokalene vi kan tilby, følger du linkene nedenfor:

Kastellkaféen og salene på slottsfjellsmuséet

Konservatorboligen

Seterkaféen