↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

33 31 71 06

Besøksadresse

Nedre Langgate 28B
3126 TØNSBERG
  1. Beskrivelse

Bombay Tandoori er en stjernerestaurant midt i hjertet av Tønsberg, gjennom våre 19 år har vi opparbeidet oss en mengde stamgjester. Sentralt beliggende ved brygga i Tønsberg med en spennende meny, med retter fra hele India fra Himalaya i nord til Kerala i sør, nydelige tandoori- og gryteretter, samt ulike nanbrød. Vi har alle rettigheter og tilbyr takeaway.

India er et av de eldste og mest tradisjonsrike land. Her har matlaging utviklet seg til en kunstart fra generasjon til generasjon gjennom århundrer. De indiske rettene er aromatiske, næringsrike og særdeles velsmakende. Hemmeligheten bak den rike smaken er de ferske ingrediensene, eksotiske krydder- og urteblandinger, alt tilberedt etter urgamle oppskrifter. Garneringen består hovedsakelig av indisk ris, brød, stekte grønnsaker og nybakt indisk brød, også kaldt NAN. Brødet bakes i Tandoor ovn.

«Tandoor» er en tradisjonell indisk leirovn uten glasur, som fyres med trekull. Maten (kjøtt, kylling eller fisk) marineres og krydres før den tres på spyd, og senkes ned i den varme tandoorien for å grilles. Det berømte indiske brødet, NAN, kastes rett og slett mot innsiden av ovnen, hvor den stekes mens den forblir klistret til den varme leirveggen, og blir bakt ferdig på noen minutter.

Stadig flere og flere nordmenn besøker fjerne himmelstrøk og opplever eksotiske kulturer. Vi presenterer det beste og mest spennende fra det indiske kjøkken.

 

Bordreservasjon.

Ring oss på +47 33 31 71 06 eller send oss en e-post på binodraj@hotmail.com.   Vennligst book senest 2 timer før ankomst.

Vi ønsker alle våre gamle og nye gjester hjertelig velkommen.