↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse
  2. Andre tjenester

TjenesteTorget vil hjelpe privatpersoner med å gjøre smartere og klokere valg når det gjelder privatøkonomi. Det gjør vi ved å tilby en gratis tjeneste der du innhente tilbud på produkter og tjenester helt uforpliktende, via ett skjema. Dermed kan du enkelt sammenligne priser og betingelser og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 600 000 nordmenn, og for hver dag øker mengden fornøyde brukere. Du kan få tilbud på blant annet:

 

Forsikring

Alle har behov for en god forsikring for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Forsikringer er med andre ord sentralt i de fleste sin hverdag, og særlig ved bilforsikring (inkludert elbilforsikring) kan det være smart å bruke en bilforsikring kalkulator. En annen sentral forsikring i manges hverdag, er reiseforsikring. Uten en god reiseforsikring kan du risikere at det blir ekstremt dyrt om noe skulle skje mens du er på ferie. Har du i tillegg andre kjøretøy som ikke brukes så ofte, er det likevel viktig å forsikre disse. Har du en veteranbil, campingvogn eller båt er det like viktig at du har en god veteranbilforsikring, campingvognforsikring og båtforsikring. Har du ikke bil men en ATV, MC eller moped er det lovpålagt i Norge å minimum ha ansvarsforsikring. Likevel er det ikke alltid lurt å få for det billigste alternativet. Det kan være smart å investere i en god Atv-forsikring, MC-forsikring og mopedforsikring. Konsekvensene blir fort store om det skjer en skade på kjøretøy, og derfor kommer også en ulykkesforsikring som dekker mye, godt med.

En innboforsikring er noe alle har behov for. Med denne er du dekket om noe skulle skje med eiendelene du har innenfor boligens fire vegger. Har du et hus og eventuelt også en hytte, er det også viktig å sikre selve bygningen med en husforsikring og hytteforsikring. Om du ikke har disse på plass, risikerer du store tap om innbrudd, brann eller vannskader skulle skje.

Å ta vare på sin helse er helt sentralt for å ha det bra. Derfor er det også viktig å forsikre helsen. Med en god uføreforsikring og livsforsikring vil du sikre dine nærmeste om sykdom eller en ulykke skulle skje med deg. Har du i tillegg barn, er det avgjørende å ha en god barneforsikring. Det samme gjelder for dine husdyr. Om de trenger behandling for en ulykke eller sykdom, blir det fort kostbart. Med en god dyreforsikring slipper du store, uforutsette kostnader. Er du usikker på hva en forsikring koster og har lyst å sikre deg den beste forsikringsavtalen kan det være lurt å bruke en forsikringskalkulator.

 

Bredbånd

I dagens moderne samfunn er det helt sentralt å ha tilgang til internett. Mye av det som tidligere var papirbasert, foregår i dag digitalt. Det gjør at bredbånd er noe de fleste i dag ikke klarer seg uten. Likevel betyr det ikke at du må betale for mer enn du må, for å få den hastigheten du ønsker.

 

Eiendom

Hva er boligen verdt? Kjøp og salg av bolig er en av de største investeringene man gjør i løpet av livet. Derfor er det helt avgjørende med en dyktig eiendomsmegler der du bor, for å få best mulig resultat av boligsalget (feks. eiendomsmegler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger). Det er mange eiendomsmeglere å velge mellom rundt om i landet, og derfor ikke alltid like lett å velge. Vi samarbeider med flere av de største meglerne som Privatmegleren, Krogsveen og eiendomsmegler 1.

Når du skal selge boligen din har som regler megleren en fast takstmann, som han bruker for å finne riktig takst på din bolig. Det kan allikevel være lurt å innhente tilbud fra flere takstmenn for å sikre deg en seriøs takst, til en god pris.

 

Utleiemegler

Mange tenker på å leie ut boliger for å få inn litt ekstra inntekter, men leieprosessen kan kreve både mye tid og energi. Da kan det være lurt å bruke en utleiemegler. De vil ordne alt det praktiske og ta risikoen for deg, imens du får pengene rett inn på konto.

 

Flyttebyrå

Etter salg eller utleie av boligen din kan det være greit med flyttehjelp fra et flyttebyrå. Når man skal inn i en ny bolig er det ofte mye stress rundt pakking og flytting. Det er spesielt i denne perioden mange som ønsker å kun fokusere på sin nye bolig. Da kan det være praktisk å få hjelp til å flytte alle tingene dine, på en profesjonell måte.

 

Advokat

Videre kan noen i ettertid oppleve tvister i forbindelse med salget, eller en nabotvist der man har behov for juridisk rådgivning og hjelp fra en advokat. De fleste vil som regel trenger hjelp av en advokat før eller senere i livet. Noen kan for eksempel oppleve å trenge advokathjelp i forhold til blant annet familiegjenforening, arv og arverett eller kontrakt og avtalerett.

 

Lån

Videre er lån noe mesteparten av oss har, enten det er boliglån eller mindre typer brukslån som forbrukslån. Faktisk er høy kredittkortgjeld vanligere enn man kanskje tror i norske husholdninger. Det er derfor lurt å samle smålån og sjekke lånetilbud fra flere banker for å sikre seg best mulig lån.

 

Hus

Dersom tomten er klar og du har lyst å begynne å bygge hus, kan det være lurt å innhente priser. Har du lyst på et ferdighus, ta alltid en titt i en huskatalog først. Husk alltid å starte med å se på mulighetene ved tomten, og hva som er viktigst for deg i et hus. På den måten er det mye lettere å gå i gang med å finne ut hvilket type hus og hvordan du bør bygge.

 

Vinduer

Har du et eldre hus med gamle vinduer, kan det være lurt å skifte de. Dårlig isolasjon gjør nemlig at du vil tape mye penger på at varmen går rett ut av vinduet. På sommerdager med stekende sol kan det fort bli for varmt, men med nye vinduer vil du isolere den ute. Hvis du først bytter vindu kan det også være med ny solskjerming. Innvendig solskjerming som persienner er veldig populært innendørs. Utvendig derimot er solskjerming som pergola og markiser mye brukt.

 

Varmepumpe

På vinteren derimot fyrer mange med ved, men det er både ineffektivt og lite miljøvennlig. Med en varmepumpe får du tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm. Har du allerede vannbåren varmefordeling i huset kan det være lurt å investere i en væske til vann varmepumpe eller luft til vann varmepumpe. Da vil du få bedre varmedistribusjon og jevnere temperatur. Har du ikke dette i huset ditt, kan det koste en del å investere i dette. Om du ikke å gjøre det, kan du heller gå for den mest populære løsningen; luft til luft varmepumpe. Ikke nok med at den gjør nytten sin om vinteren, den kan i tillegg brukes som aircondition på sommeren. Når du skal skaffe deg en varmepumpe, kan det være lurt å sammenligne forskjellige tilbud først. Vi har et samarbeid med flere av de største produsentene som Daikin, Panasonic og Toshiba. Har du allerede en varmepumpe, er det viktig å gjennomføre en varmepumpeservice med jevne mellomrom. På den måten sikrer du lengst mulig levetid på varmepumpen.

 

Boligalarm

Å oppleve innbrudd kan være en traumatisk opplevelse. Særlig pleier ferier og høsten å være høysesong for tyveri og innbrudd. Da er det smart å ha en innbruddsalarm og brannalarm på plass. Det er flere typer alarm å velge imellom og ikke alltid like lett å velge alarmselskap. De største alarmselskapene i Norge per i dag er Verisure og Sector Alarm. Husk imidlertid å velge en boligalarm som er FG-godkjent slik at du er sikker på at den gjør jobben sin. Forsikringsselskapene belønner ofte også kunder som har en slik alarm med rimeligere forsikringer.

 

Garasje

Mange som har hus ønsker også en garasje som passer til. Enten om du har biler eller kun ønsker et sted å holde på, kan en garasje være praktisk. Hvis du skal investere i dette er det lurt å ta forhåndsregler med en innbruddssikker garasjeport.

 

Radon

Har du et hus er det viktig å sjekke for radon. I store deler av Norge er det nemlig radon. Dette er en svært farlig og usynlig gass, derfor er det viktig å gjennomføre en radonmåling. Om nivåene er for høye er det viktig å igangsette radontiltak slik at du ikke utsettes for helseskader.

 

Bedriftsforsikring:

Har du en bedrift hjelper vi bedriften din med å innhente priser på en bedriftsforsikring skreddersydd til din bedrift. Med en god forsikring får du dekket personer, biler og transportering. Driver du med landbruk kan en landbruksforsikring eller traktorforsikring også komme godt med. Alle som driver egen bedrift, må også holde styr på økonomien. Til tross for dette er det ikke alle som verken er gode på eller har lyst til å drive med tall. Ønsker du å bruke tiden på noe annet enn regnskap, kan det være smart å bruke en regnskapsfører. Husk da å velge en autorisert regnskapsfører som har full kontroll på lover og regler.

Tjenestetorget eier Anbudstorget der du kan få anbud på håndverkere som entreprenør, elektriker og rørlegger. Tjenestetorget eier også Helsetjenester der du kan bestille time på blant annet kiropraktor (feks. kiropraktor i Oslo), og fysioterapeut (feks. fysioterapeut i Oslo).