↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 31 55 66

Besøksadresse

Øvre Langgate 50
3110 TØNSBERG
  1. Beskrivelse

Velkommen til Tønsberg Tannregulering.

* Regulering

* Usynlig regulering

* Skinner

Vi tilbyr behandling til ungdom og voksne. Behandling med tannregulering (kjeveortopedi) handler om å forebygge og rette på bittfeil og tannstillingsfeil. Behandlingstiden er vanligvis 1,5 til 3 år.

Lino Thorlakson

Doktorgrad, tannlege- og spesialistutdanning fra Universitetet i Oslo.

Lino har tidligere jobbet som allmenntannlege i Akershus både offentlig og privat, før han begynte sin spesialistutdannelse og doktorgrad.

Konsultasjonen
Ved det første besøket undersøker kjeveortopeden bittet og tennene og gir deg informasjon om funnene. Det er nødvendig at en foresatt er med på konsultasjonen fordi det blir gitt mye informasjon.  Husk å ha med henvisningen fra tannlege/tannpleier dersom du er under 20 år.

Pasientens egne vurderinger, tanker og ønsker er viktige. Dersom behandling ønskes, henter kjeveortopeden inn alle nødvendige opplysninger for å kunne utforme en behandlingsplan.

Behandlingavtale og kostnadoverslag
Ved neste besøk gis både muntlig og skriftlig informasjon om diagnose og behandlingsmuligheter med et kostnadsoverslag. Deretter kan behandling med tannregulering begynne.

Typer tannregulering
Fastsittende metalklosser limt på tennene er den vanligste typen tannregulering. I noen tilfeller kan plater/gom benyttes.  Vi tilbyr også hvite klosser og andre typer mer «usynlig» tannregulering for både voksne og ungdom.