↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

400 01 830

Besøksadresse

Træleborgodden 6
3112 TØNSBERG
  1. Beskrivelse

Regnskap 
Vi sørger for at våre kunder får relevant informasjon så raskt som mulig. Bruk av de beste tilgjengelige IT løsninger gir kundene sikkerhet og effektiv informasjon.

Korrekt lønn til riktig tid er en selvfølge for oss. 
Saga-kontorene sørger for at lønnsmottakere hos våre kunder får korrekt lønn til korrekt tid hver måned. Lønn er et fagområde som krever regelmessig faglige oppdateringer og systemer som tilfredsstiller myndighetenes stadig strengere krav til rapportering. Dyktige lønnsmedarbeidere sørger for at dette går problemfritt hver måned.

Et korrekt regnskap er ikke nok. Vi har økonomiske rådgivere med kunnskap og erfaring, som kan gi deg råd for en mer lønnsom fremtid. 
Vi kan bistå til å forstå og treffe korrekte beslutninger på basis av regnskapet. Områder som finansiering, selskapstruktur og lignende diskuterer vi gjerne med deg. Budsjetter, aksjeutvidelser, lånesøknader er områder vi gjerne bistår på.

Fakturering 
Saga hjelper deg til gode faktureringsrutiner. Vi kan ta hele faktureringen fra A til Å for deg.  Eller du kan selv foreta faktureringen som da overføres sømløst til regnskapet.  Vi har gode rutiner og effektive verktøy som gjør faktureringen enkel for deg som kunde. I alle våre løsninger er det mulighet for både e-faktura, EHF-faktura og vanlige papirutgaver, samt integrasjon mot vårt regnskapssystem.  Vi henter ut ordregrunnlaget, sender ut faktura, følger opp og håndterer inkasso.

Inkasso
Vi hjelper deg å få inn pengene. Ved vår samarbeidspartner Saga Collectors har vi gode tekniske løsninger og ikke minst folk som står på for at pengene kommer dit de skal på din konto.

Budsjettering 
Alle har behov for en oppstilling av fremtidige inntekter og kostnader. Det er helt avgjørende å forstå kostnadene i selskapet når du går inn i en ny periode. Derfor er et budsjett helt nødvendig. Et godt budsjett gir deg oversikt og hjelp til å ta beslutninger på riktig grunnlag. Trenger du hjelp, eller ønsker du kanskje bare noen flere gode råd? Ikke nøl med å ta kontakt!