↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

980 14 418

Besøksadresse

Steenbergs gate 27A
3188 HORTEN
  1. Beskrivelse

JK Renholdsservice AS din renholdsfirma i Tønsberg, vi er totalleverandør av dine renholdsbehov. Vi er et renholdsfirma som ble startet opp i 2012, i dag har vi 8 ansatte og blir stadig større. Vi gir kundene våre større frihet til å drive med sine interesser, vi vet hvor vanskelig det er å sjonglere mellom arbeidsliv, familieliv og andre interesser. 

Vi brenner for alt med renhold å gjøre, våre detaljer orienterte ansatte har mange års erfaring under belte, alt fra store til små-bedrifter til utallige private kunder de har på daglig basis.

Vi har tjenester som flyttevask, vindusvask, daglig rengjøring og bedriftsrenhold.

Om du ønsker hjelp til daglig renhold, vindusvask, flyttevask eller bedriftsrenhold, er vi det rette firmaet å ta kontakt med. 

Alle våre ansatte jobber selvstendig og profesjonelt, og vi tar oss av renholdet hos deg uavhengig av om du er til stede eller ikke. Har du ikke mulighet til å være der når vi utfører arbeidet, avtaler vi på forhånd hvor og når jobben skal gjøres. Vi vet at det viktig å kunne stole på personer som man har i hjemmet sitt, på kontoret eller lageret sitt, så vi ordner det gjerne til slik at du får den samme personen hver gang dersom du ønsker dette. Din trygghet er viktig for oss, og vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd.

JK Renholdsservice AS er et offentlig godkjent renholdsbedrift, du som kunde kan føle deg trygg på at reglene blir fulgt og at vi tar vare på våre ansatte. 

Vi tilbyr også 100% fornøyd-garanti, hvis mot formodning skulle du som kunde være misfornøyd vil vi ordne det opp.

Les mer på våre nettsider www.jkrenhold.no

 

Godkjenninger og sertifiseringer

  • Offentlig godkjent renholdsbedrift