↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

919 00 312
  1. Beskrivelse

Dersom du bor i Tønsberg og er på utkikk etter varmepumpe kan du nå gjøre dette enkelt. Gjennom Varmepumpeportalen kan du skrive hva slags ønsker du har. Dette gjør hele prosessen mye lettere, da du slipper å lete gjennom alle leverandørene i Tønsberg. Dette gjør du enkelt på hjemmesiden og følger et par enkle steg. Tjenesten er helt gratis. 

 

  1. Fyll ut skjema. Skriv inn dine preferanser så detaljert som mulig. Dette er detaljer som størrelse på bolig, budsjett, hvor mye strøm du bruker og eventuelle preferanser. 
  2. Send forespørsel. Send forespørselen din til oss og vi vil finne de leverandørene som passer best for dine behov. 
  3. Motta uforpliktende tilbud. Vent på å bli kontaktet av tre forskjellige leverandører som kjemper om deg. På denne måten kan du velge det beste tilbudet. 

 

Tilbud på varmepumper og solskjerming i Tønsberg

Tønsberg er en by med en gjennomsnittstemperatur på 16.8 grader i Juli, som er den varmeste måneden. For sommermåneder er det mange som ønsker solskjerming. Tilbud på solskjerming finnes på solskjermportalen.no. Bak samme selskap finnes også en tjeneste for tilbud på varmepumper i Sverige

 

Den kaldeste måneden er februar der snittet ligger på -2.3 grader. Derfor er det greit med en varmepumpe som regulerer temperaturen i ditt hjem. Ikke bare fungerer en varmepumpe godt, men du sparer også penger når du bruker en varmepumpe. Da strømprisene har gått opp betydelig de siste par årene gjør dette også at du sparer enda mer enn tidligere med en varmepumpe. 

 

Forskjellige typer varmepumper

 

Luft til luft: Mange tenker at en luft til luft varmepumpe er det samme som en aircondition. Det er forskjeller, da en luft til luft varmepumpe både varmer opp og kjøler ned ved hjelp av luft fra utsiden. Dette er den billigste og mest populære typen. 

 

Luft til vann: Dersom du har en større bolig er dette et godt alternativ. Det skal sies at en luft til vann varmepumpe avhenger av at du har vannbåren varme. Denne sprer varme bedre enn luft til luft, men er litt dyrere. 

 

Væske til vann: Dette er en mer komplisert varmepumpe som er en del dyrere enn de andre. Dette er fordi det er vanskeligere å installere, men du vil spare betraktelig mer strøm. Det finnes en rekke forskjellige typer væske til vann varmepumper. 

 

Varmepumpe gulvmodell: En varmepumpe gulvmodell er for deg som er opptatt av det estetiske. Dette er en mer diskrè varmepumpe, og kan monteres delvis inn i veggen slik at den bli enda mindre synlig. En gulvmodell er noe større enn en vanlig varmepumpe, men den lager også mindre lyd. I tillegg er også vedlikehold enklere med en gulvmodell kontra en som henger høyt på veggen.

 

Avtrekksvarmepumpe: Denne typen varmepumpe suger ut luft fra innsiden av din bolig og fører varmen til et vannlager. Du kan bruke denne varmepumpen til å varme opp hjemmet ditt eller varmtvann.