↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

970 23 688

Besøksadresse

Fjærholmveien 36
3132 HUSØYSUND
  1. Beskrivelse

Tønsberg & Færder Rørservice AS

Tønsberg & Færder Rørservice AS ble opprettet i 2019, og leter stadig etter nye rørleggere for å utvide vårt mannskap! Vi tilbyr alt av tjenester innen rørleggerfaget, er det noe du ser ikke står oppført på siden vår er det bare å kontakte oss for en prat.

Vi tilbyr våre tjenester i Tønsberg, Færder, Sandefjord og ellers hele Vestfold, så om du trenger hjelp til rør er det bare å ringe!

 

Ha med deg fagkyndige på visning!

Vi er et team med både byggmestere, snekkere, rørlegger og murere som bistår med å sjekke standard på boligen du ønsker å kjøpe. Vi gir deg et prisanslag på hva det vil koste å skape ditt drømmehjem!

 

Baderom

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering/bygging av komplette bad. I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess.

 

Kjøkkenmontering

Ved å la en av våre medarbeidere montere ditt kjøkken, vil du få en kjøkkenløsning som vil holde seg år etter år. Vi holder oss oppdatert på moderne og gode løsninger.

 

Vann og avløp

Det finnes i dag en rekke lekkasjer i vårt vann og avløpssystem.  Vårt firma er godkjent for enhver utbedring av slike anlegg og vil derfor være det naturlige valget når uhellet er ute. 

 

Vannbåren varme

Vannbåren varme er varme som overføres gjennom oppvarmet vann.  Uansett hvordan man velger å utnytte den vannbårne varmen, er løsningen økonomisk og miljøvennlig.

 

Blandebatterier

Vann er vår viktigste kilde i hverdagen for både matlaging og hygiene. Da er det viktig at produktene holder den høyeste standarden. Vi tilbyr de beste produktene i bransjen og gir deg gjerne gode råd dersom du leter den rette kombinasjonen av utseende og funksjonalitet.

 

Sanitæranlegg

Vi leverer komplette sanitæranlegg i nybygg eller modernisering av allerede eksisterende anlegg. Vi leverer tjenester til privatmarkedet og offentlig virksomhet. Trenger du service og vedlikehold på ditt eksisterende sanitæranlegg gjør vi dette også. Ta kontakt for befaring og pristilbud!