↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+46702016435
 1. Beskrivelse

Er bra lyd i bilen viktig for deg? Er det bare det beste som er bra nok eller er du en av de som er interessert av prisverdige alternativer som ikke koster skjorta? Har du vanskeligheter i å finne produkter for akkurat ditt behov? 

 

Ta del av vårt brede sortiment med priser som er vanskelig å slå. Hos oss finner du alt fra bilstereo, bilhøyttalere, effektforsterkere, basskasser og veldig mye mer. Populære varemerker som Pioneer, GAS, B2 Audio, Morel og Meguiars er bare begynnelsen av hva du kan finne i vår nettbutikk! 

 

Trenger du råd eller vil ta del av tips & triks så er vi tilgjengelig både via mail og telefon. Vil du kanskje stille inn en effektforsterker, og er usikker på hvordan du skal gjøre? Eller er du kanskje usikker på hvilke tilbehør du trenger til din bilstereo? Vi hjelper deg med dine behov og svarer på alle dine spørsmål! Produkter fra oss kommer gi deg følelsen som at du er kongen i ditt område når du kjører rundt i bilen i Tønsberg område. 

Alt handler om minneverdige lydopplevelser og vi på brleletronics.no garanterer alltid prisverdige populære produkter og syke pakkekombinasjoner. Bra produkter som gir deg rett forutsettinger for et fantastisk lydsystem. 

 

Fordeler

 • Rask leveranse
 • Skreddersydde, personlige tilbud
 • Fantastiske priser og gratis kundeservice/support
 • Markedsledende varemerker
 • 2 års garanti
 • *60 dager angrerett

 

Beste tips fra bygge eksperter hos oss: 

 1. Bestem deg før du begynner hva målet med ditt er
 2. Hva er ditt Budget
 3. Er du usikker på hva du skal gjøre, er Google/Youtube verdens beste venn
 4. Ikke tenk bare på bass. Et bra system foran i bilen trengs for å kompensere for bassen
 5. La det ta tid. Vil du ha det beste resultatet kan det ta tid. Grunnlaget i bygget er super viktig