↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Gavekort

Hva gir man i gave til den som har alt nå til dags? Det er ikke lett å finne den perfekte gave, men hvis man skal følge den nye gavetrenden som har skutt til været i Norge, er svaret: gavekort på opplevelser!

 

Med et gavekort fra YouWish.no kan man velge blant over 500 opplevelser i samarbeid med landets beste arrangører. Finn, kjøp og gi - det tar bare noen få minutter å få gavekortet - og vipps - så er man ferdig med alle gavene! Velg blant 500 gavekort på opplevelser hos YouWish.no.

 

En opplevelsesgave er en gave som handler om å komme seg ut av huset. Det handler om å teste grenser, våge å utforske, prøve noe helt nytt eller rett og slett lene seg tilbake og nyte tilværelsen. Har du noen i livet ditt som vil sette pris på denne typen eventyr over et fint stearinlys eller et nytt par sokker?

 

Enten gavemottaker er sportsfan, glad i en koselig getaway, foretrekker en hel dag på spaet, eller elsker adrenalin, vil du finne en gave som passer perfekt. I tillegg kan du til og med gi bort en gave og bli med selv! For eksempel en hyggelig båttur, en padletur i elven eller et sosialt matlagingskurs. Hva er morsommere enn å dele et hyggelig minne med en du setter pris på? Hva enn du velger vil disse opplevelsene vil bli til gode minner gavemottaker aldri vil glemme.

 

Uansett hvem du ser etter gave til, vil et gavekort på opplevelser passe alle og enhver. En opplevelsesgave handler om å glede mottaker med nye minner. Ved å gi et gavekort på en opplevelse gir du bort kvalitetstid med familie og venner, gode tider sammen og minner som lever videre. En opplevelsesgave er garantert en gave som vil berike mottakeren for resten av livet.

 

Slik finner du det perfekte gavekortet:

1. Besøk YouWish.no og finn din opplevelsesgave.

2. Kjøp på nett og legg til en personlig hilsen.

3. Få gavekortet levert på 5 minutter!