↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no - Motta gratis og uforpliktende tilbud fra meglere i Tønsberg og omegn

 

Skal du selge bolig i Tønsberg eller omegn? Spar tid og penger - meglersmart.no er en enkel og effektiv måte å få tilbud fra flere eiendomsmeglere. Meglersmart.no er en tjeneste som på en litt smartere måte kobler deg med eiendomsmeglere som er interessert og kvalifisert til å selge din bolig. På siden finner du også en oversikt over alle meglerkontorene i Tønsberg.  

 

I fjor ble det solgt rundt 12.000 boliger i Vestfold og Telemark. Meglers vederlag var i snitt 48.000,- ifølge tall fra Finanstilsynet. Vederlaget ligger under landssnittet. Det er allikevel ikke til å komme unna at det koster å selge bolig. Valg av megler er helt essensielt, og her kan Meglersmart.no bistå deg. I Meglersmart.no jobber vi til enhver tid med å knytte til oss de beste eiendomsmeglerne, slik at du får best mulig pris for boligen.

 

På Meglersmart.no kan du lese et bredt spekter av artikler med tips og råd om salg av bolig. En av våre mest populære artikler handler om hva det koster å selge bolig. Artikkelen gir deg innsikt i de ulike utgiftspostene ved et boligsalg samt hvordan du kan spare penger på salget. Det er viktig å forberede boligsalget godt. I Meglersmart.no bistår vi deg med dette.

 

Har du spørsmål om tjenesten eller hvordan du skal gå frem dersom du skal selge bolig eller hytte? Ta gjerne kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til kontakt@meglersmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan.