↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Få det beste forbrukslånet

Hvis du planlegger å søke om et lån uten sikkerhet kan vi hos Billigeforbrukslån.no hjelpe deg med å finne det lånet med best betingelser. Hos oss kan du sammenligne rentetilbud fra lånetilbydere over hele landet.

 

Lån uten sikkerhet

I motsetning til boliglån så kan forbrukslån tas opp uten sikkerhet i fast eiendom. Dessuten gis kortsiktige lån raskt, noen ganger med svar på minuttet. Dersom du benytter Billigeforbrukslån.no kan i tillegg planleggingen gå raskt og trygt.

 

Låneeksempel: 80.000 o/5 år. Effektiv rente 14,64 %. Kostnad 30.666. Total kostnad 110.666.

 

Nyttige tips for å få best forbrukslån

Billigeforbrukslån.no har en forbrukslån kalkulator. Den hjelper deg med å finne ønsket lånebeløp, samt en god nedbetalingsplan. På den måten får du god oversikt, og et godt grunnlag for å søke om et gunstig lån med trygg nedbetaling.

 

Slik kan du gjøre det:

  1. Skriv inn et ønsket beløp i lånekalkulatoren
  2. Send søknaden til mange banker ved å klikke på søkeknappen
  3. Deretter sammenligner du tilbudene, og velger det gunstigste
  4. Du får penger til kontoen din

Bedriftslån

Hos Billigeforbrukslån.no kan du sammenligne og søke om mange ulike lån, som for eksempel bedriftslån uten sikkerhet. Dette er lån uten sikkerhet, du trenger derfor ikke å eie fast eiendom for å motta tilbud på slike lån.

 

Raske lån

Banker som tilbyr smålån og refinansiering avgjør gjerne søknadene raskt. Ofte kan du få lån med svar på dagen. Da er det en ekstra trygghet å ha benyttet lånekalkulatoren på Billigeforbrukslån.no, slik at du er trygg på at du på forhånd har satt opp et godt budsjett tilpasset din økonomi.

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube