↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

24 13 35 50

Besøksadresse

Professor Dahls gate 37
0353 OSLO
  1. Beskrivelse

Eier du bolig i Tønsberg og omegn? Få enkel innsikt i boligmarkedet nær deg, og tilgang på nyttige verktøy for å ta smarte boligvalg for deg og dine.

Få anbefalinger og tilbud spesielt for din bolig. Uforpliktende og gratis.

 

Bolig er som regel vår største investering, men samtidig noe man har begrenset innsikt om mht verdiutvikling, smart oppussing og vedlikehold. Dette har mye å si for alt fra din boligtrivsel til lånebetingelser. Bare registrer din bolig på Min Bolig-siden, og du er i gang!

 

Smarte boligvalg

Virdi.no er Norges eneste boligtjeneste av og for forbrukere. Vi jobber med mål om å gjøre privatpersoner likeverdige profesjonelle i boligmarkedet, og med det gi deg tilgang på informasjonen og verktøyene profesjonelle bruker. Dette for å gi deg best mulig innsikt og assistanse til å ha best forutsetning til å forstå din bolig og boligmarkedet lokalt i Tønsberg og områdene rundt.

Virdi.no kan blant annet hjelpe deg med disse tjenestene:

 

Hvorfor virdi.no?

Boligkjøp er den aller største investeringen for folk flest. Likevel har de færreste tilgang på boligdata som du har behov for når du skal gjøre dine boligvalg! Dette ønsker virdi.no å endre på.

Målet til virdi.no er å gjøre privatpersoner likeverdige profesjonelle i boligmarkedet. Så du vet nok til å få mest mulig VIRDI av ditt livs største investering - godt støttet av nødvendige forklaringer, tjenester og verktøy.

I Norge flytter de fleste maks et par kilometer unna der de allerede bor, noe som er med på å bygge den sterke lokale tilknytningen til sitt nabolag som mange har. Hos oss får du derfor ikke bare et overordnet syn på boligmarkedet i Norge og Tønsberg, men også enkel innsikt i ditt nabolag.

 

Hvordan fungerer Kommer for salg-tjenesten?

1. Registrer din bolig som Min Bolig og velg når det er mest sannsynlig at du vil selge boligen din. Tjenesten er uforpliktende.

2. Boligen din blir markert som kommer for salg i boligkartet og med det synlig for alle VIRDI-brukere. Dette øker sannsynligheten betydelig for at du når langt flere interessenter av din bolig sammenlignet med å kun markedsføre via tradisjonelle annonsekanaler i over 1-2 uker.

 

Hvem står bak?

Virdi.no drives av det norske oppstartsselskapet VIRDI AS. Vi består av et erfarent team som brenner for oppdraget vårt. Vi leverer også tekniske produkter til flere forbrukerrettede tjenester, blant annet Boligmappa og Renteradar.

 

Sosiale medier: Facebook, LinkedIn