↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Bilsmart.no - Finn rett bilverksted i Tønsberg.

Nøkkelen til å få rask og effektiv hjelp med din bil er å velge et bilverksted som har erfaring med ditt merke og kompetente mekanikere med ledig kapasitet. Bilsmart.no inneholder all den informasjonen du trenger for å gjøre smarte valg knyttet til bilhold. På Bilsmart.no finner du en oversikt over ulike bilverksteder i ditt område. 

 

Ønsker du å komme i kontakt med et bilverksted i Tønsberg, finner du det i oversikten.

 

På Bilsmart.no tilbyr vi et stort magasin med informasjon knyttet til reparasjon og bilhold, inkludert billakkering, hva det koster å bytte automatisk girkasse og hva EU-godkjenning koster. EU-godkjenning innebærer en obligatorisk kontroll av alle kjøretøy som ferdes på offentlig vei. Tiltaket er innført av myndighetene for å sikre en mest mulig trygg og miljøvennlig bilpark. På Bilsmart.no finner du informasjonen du trenger om EU-godkjenning. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for forbrukere og bedrifter som skal utbedre eller oppgradere bilen å finne lett forståelig og oppdatert informasjon. 

 

Har du spørsmål om Bilsmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom ønsker å oppgradere eller utbedre bilen din? Se mer informasjon på Bilsmart.no eller send en epost til kontakt@bilsmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan.