↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

22 72 60 50

Besøksadresse

Østensjøveien 36
0667 OSLO
  1. Beskrivelse

Lånemegleren - Vi hjelper deg med å finne det beste lånet 

 

Lånemegleren.no er en tjeneste som lar deg enkelt sammenligne lån helt gratis. Vi samarbeider med noen av de beste bankene i Norge på forbrukslån, bedriftslån, kassekreditt og refinansiering. 

 

Hvordan søker jeg hos Lånemegleren?

Før så måtte du fylle ut masse søknader og papirer for å søke om lån. Den tiden er forbi ved hjelp av digitaliseringen av samfunnet. Alt du trenger å gjøre er følgende:

1.  Fylle ut søknad om din økonomi

2. Bankene vurderer din søknad 

3. Vi formidler lånetilbudene videre til deg

4. Du velger det som passer best din økonomi 

 

Ofte så opplever vi at en del kunder har spørsmål når de skal låne penger. Hos Lånemegleren så er du sikret personlig oppfølging og vi prøver å hjelpe deg så godt vi kan. 

 

Hvem kan søke om lån hos Lånemegleren?

I utgangspunktet så kan alle med norsk statsborgerskap og skattepliktig lønn søke om lån hos Lånemegleren. Bankene har alle forskjellige krav og regler som bestemmer om de kan gi deg et lån. Siden Lånemegleren samarbeider med så mange forskjellige banker så er du sikret å få en god vurdering etter å ha søkt igjennom Lånemelren. 

 

Vi hjelper deg med refinansiering

Hvis du i dag har mye gjeld som f.eks kredittkort, forbrukslån og andre ubetalte regninger så kan vi hjelpe deg med å se på muligheten for en refinansiering. Hos Lånemegleren så kan du få søke om refinansiering med sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet. 

 

Hvordan ta kontakt med Lånemegleren?

Den beste måten du kan ta kontakt med oss er å sende en epost til post@stkfinans.no. Da vil du få kontakt med en av våre kundeveiledere som vil kunne hjelpe deg med spørsmål som du måtte ha og eventuelt avtale tidspunkt for en telefonavtale.