↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 37 70 00

Besøksadresse

Kilengaten 2
3117 TØNSBERG
  1. Beskrivelse

Vi er lokale elektrikere med fokus på kompetanse, service og et godt arbeidsmiljø. Hos oss finner du dyktige, ryddige og pålitelige medarbeidere med kort responstid på serviceoppdrag.

PEC Elektro Tønsberg ble etablert i 1995 med ønske om å være en lokal elektriker med fokus på kompetanse, service og et godt arbeidsmiljø. I dag er vi en gjeng med motiverte elektrikere som jobber i Tønsberg-regionen og indre Vestfold. Hovedtyngden av våre oppdrag er serviceoppdrag i boliger, næring, industri, gartnerier og landbruksinstallasjoner.

Vi skal være en ledende aktør i vårt forretnings-område. Dyktige og pålitelige elektrikere er en selvfølge og våre medarbeidere skal være selvstendige og serviceorienterte. Det er viktig for oss å ha kort responstid på serviceoppdrag og samtidig ha kapasitet til å påta oss større og mer komplekse oppdrag for våre kunder. Vi skal være kjent for å ha stor fokus på HMS ved gjennomføring av oppdrag.

PEC Elektro er i ferd med å etablere seg i markedet som en ny aktør innen fornybar energi.  Vi ser at solcelleanlegg har blitt en naturlig vurdering i nye og eksisterende bygg. Vi bygger nå solcelleanlegg på egne bygningsmasser her på Kilen Tønsberg. 

Vårt serviceteam satser på utvikling og leveranse av el-installasjoner i topp kvalitet med de nyeste og beste produktene. Kvalitet og godt utført arbeid veier tungt hos oss.

PEC Holding består av:

  • Nilsen Elektro
  • PEC Elektro Tønsberg
  • PEC Elektro Sandefjord
  • PEC Elektrikern på Revetal
  • PEC Rørlegger

 

PEC konsernet består i dag av omlag 100 ansatte.