Gå til sidens hovedinnhold

Derfor trekker Mina seg fra «The Voice»

Artikkelen er over 2 år gammel

Hun tok publikum med storm. Nå trekker Mina Lund (22) fra Stokke seg fra talentshowet.

Det er TV 2 som forteller at Stokke-kvinnen har besluttet å trekke seg fra konkurransen.

Lund gikk nærmest viralt etter å ha stilt opp på audition, der hun sang en versjon av Bon Ivers «Heavenly Father».

Prioriterer utdanningen

Nå skulle hun egentlig være med i liverundene, men 22-åringen opplyser nå om at hun må trekke seg ut av konkurransen, som følge av studiene:

– Jeg sto overfor et valg, enten fullføre utdanning eller å gjennomføre «The Voice». Da var det for meg ganske enkelt. Utdanning betyr utrolig mye for meg nå. Derfor velger jeg å prioritere det. Det betyr ikke at jeg slutter med sang, men reisen min i «The Voice» er over, sier hun til kanalen.

I et intervju TV 2 hadde med Lund tidligere i vinter, fortalte sangtalentet at hun denne våren skal fullføre bachelorgraden sin for å bli lærer og spesialpedagog.

22-åringen forteller at hun er overveldet over all oppmerksomheten hun har fått underveis i The Voice.

Les også

Rebecca (22) videre i The Voice: – Det er helt rått

 

Enorm respons

– Responsen har vært over all forventning, noe som selvfølgelig er gøy, men også skummelt. Det oppleves veldig overveldende for meg. Jeg innså etterhvert at det ikke var noe jeg ønsket, forklarer hun til TV 2.

Lund har gjennom hele konkurransen vært en del av Lene Marlins lag. The Voice-mentoren har bare lovord å si om det unge sangtalentet.

– Mina har gjort inntrykk på oss alle. Hun har vært veldig fin å samarbeide med, og jeg ønsker henne alt det beste, sier Lene Marlin.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.