Gå til sidens hovedinnhold

Det som skuffer meg er byens politikere som er i ferd med å ødelegge denne fantastiske byen vår

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hei Charlotte Svensen i Tønsberglivet. Du har et meget flott innlegg i avisen den 17. juni, med overskriften: Fra Norges eldste by til Verdens Ende. Du har en god penn på måten du utdyper den «herlige» gamle byen på.

Innlegget ditt er en fantastisk reklame utad til våre turister. Byen har vært utrolig heldig med koronaproblemet, som selvfølgelig har vert en medvirkende årsak til det enorme folkelivet byen har opplevd i denne ferie sommeren.

Det som skuffer meg er byens politikere som er i ferd med å ødelegge denne fantastiske byen vår. Den ene mur-kolossen dukker opp etter den andre og er med på å skjule de fine gamle bygningene som byen har vært stolt av siden tidenes morgen. Samtidig gremmes jeg i sammen med mange tønsbergensere over det elendige fargevalget dere har benyttet på eiendommene rundt torget i byen.

For øvrig er byens torg utrolig kjedelig, men det er jeg heldigvis ikke alene om å skrive i denne avisen. Dette var mye malurt, men det er dessverre meningen til oss gamle som har brukt byen daglig i en menneskealder. Hadde ikke byen hatt den fantastiske brygga, er jeg redd for at det yrende livet byen har i dag hadde sunket betraktelig. Ønsker tilbakemeldinger på mine meninger.

Kommentarer til denne saken